Gość Trufelki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: MaTeUsZ-<eMeT>- [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'cieczka z tt' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '188.47.46.178' [AMXBans] ======================================= 1.Twój Nick: [bSNT] Trufelki 2.Nick admina/gracza który zawinił: MaTeUsZ-<eMeT>- 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 21.03.2013r 8:03 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/qehA2/Bez-tytulu.png 6.Opis sytuacji: Graliśmy na jakiejś tam mapie nie pamiętam nazwy ... Byłem w TT, zminimalizowałem csa i wszedłem na neta coś sprawdzić, gry wróciłem byłem kickniety przez ping co jest jasne przy moim internecie , wbijam na serwa i dostaje bana za ucieczke z tt;/ Coś jest nie halo... Proszę o UPOMNIENIE ADMINA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Skarga nie słuszna, admin nie zostaje ostrzeżony, lecz ty zostajesz odbanowany. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Każdemu może sie pomyslic ;)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi