PumasS 483 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 siema, mam problem z cs 1.6, a mianowicie nie moge grać na serwerach itd. Jedyne co moge zrobić to zagrać z botami. Chodzi w tym oto, że jak chce wybrać "find server" nie kilka ;/ takie dziwne. Informuje, ze reinstal cs nic nie dał. Proszę o pomoc! System: win 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Musisz wyłączyć proces hl.exe czyli wracamy do pulpitu i CTRL+ALT+DELETE i szukamy procesu klikamy na niego no i wyłączamy powinno być git, jeśli jednak nie zadziała to zmień patcha na v32 lub v42. Edytowane 12 Lutego 2017 przez Black Hunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Postaraj się usunąć wszystkie zapisy z gry ( niestety będziesz musiał dać nowe bindy, serwery na nowo instalować) i może wtedy zadziała. A i tak jak kolega wyżej radził spróbuj zamknąć ten plik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Postaraj się usunąć wszystkie zapisy z gry ( niestety będziesz musiał dać nowe bindy, serwery na nowo instalować) i może wtedy zadziała. A i tak jak kolega wyżej radził spróbuj zamknąć ten plik :D co????? Bo nie kumam Widzę że masz ikonke steama, ale nie koniecznie musisz grać na steam. Twoje zadanie na dziś, Platforma, zmiany w plikach(dodawanie, usuwanie, jak tak to z jakiej strony), no i jeżeli słaby NS możliwość nadpisania plików - czyli jakiś chłopaczek wgrał na swój gówniany serwer wymuszenia (STEAM blokuje to). To wszystko musze wiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 co????? Bo nie kumam Widzę że masz ikonke steama, ale nie koniecznie musisz grać na steam. Twoje zadanie na dziś, Platforma, zmiany w plikach(dodawanie, usuwanie, jak tak to z jakiej strony), no i jeżeli słaby NS możliwość nadpisania plików - czyli jakiś chłopaczek wgrał na swój gówniany serwer wymuszenia (STEAM blokuje to). To wszystko musze wiedzieć Ja gram na nonsteam od zawsze. Cs'a mam z dowload.cs-classic.pl, a dokładniej cs 1.6 v43 mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 To przechodzimy to co napisałem wyżej, nie wiem jak jest z classicową wersją, czy blokuje nadpisywanie plików czy nie, ale to jest NS to prawdopodobne. Pumass wchodzisz w 1.6/cstrike i przeglądasz pliki tekstowe, najlepiej confing i userconfing skopiuj, usuń cs'a, potem całkowicie folder i pozostałe pliki(bo one zostają nawet po deinstalacji) i instalujesz na nowo, powinno być okej, jeszcze przejrzyj pliki cfg UP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi