BiAŁy 16 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mam propozycje odnośnie otwarcia rekrutacji na Moderatora i Na UbTeam . Ponieważ kilka osób odeszło z taki rangami a można komuś dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 No można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Czemu nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Można można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Można, dać szansę, ale pod warunkiem, że będzie ogarniał tą role, i nie zrobi (focha) Jak Blip^ czy JuniorFantasia, czy też Fanatic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja na razie nie mam czasu się z tym bawić. Najpierw ogarnę serwery i zajmiemy się forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wszystko po koleiJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi