maja 9 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: Maja2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz3. Nick oskarżonego: Kerix4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:578370255. Data i godzina zdarzenia:20:20 20:456. Mapa: 2 mapy jb_fortify i jb_facebook7. Opis sytuacji: Kerix non stop wyzywal mnie mowil: Maja nie masz mutacji. Wiadomo dziewczyny nie przechodzą mutacji. Wspomne ze rodi nie zareagowal wgle a dopiero Serwus coś zrobił. Mimo kickow kerix nie przestawal mnie obrazac mysle ze cos mu sie nalezy.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Serwus i inni gracze 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 2 mapy demko facebooka http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_facebook_v1_fix-1487184780-1487187840.zip demko fortify http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_fortify_v2-1487187840-1487190480.zip gt co do tego że dziewczyny przechodzą ""mutacje"" Jesli mamy na mysli zmiane glosu a nie mutacje bo krtan u kobiet nie zmienia tak jak u chlopcow. A co do tej mutacji to ja już ją miałam bo mam niższy glos niż inne dziewczyny u mnie w klasie. Edytowane 17 Lutego 2017 przez maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Rodriguez ponownie nie reagował, no cóż XD. Co do bana za obrazy takowy powinien się należeć, co do Kerix'a startuje on na guarda, takie zachowanie mu nie przystoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HPCX2 4 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Maja twoje zachowanie wobec graczy też nie jest wzorowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Może jej zachowanie jest pryzstowne, a może nie, nie o tym tutaj mowa, a o kerixie. Co do mutacji u dziewczyn, PRZECHODZĄ JĄ i nie wiem, który już raz to mówię. Mutacja głosu – zmiana brzmienia głosu u ludzi z dziecięcego na dorosły na skutek zmian fizjologicznych w obrębie narządów głosu w wyniku rozwoju i wzrostu. Następuje zarówno u chłopców jak i w mniejszym stopniu u dziewcząt podczas okresu dojrzewania czyli w wieku 14-15 r.ż. i trwa około 2 lat[1]. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jestem również świadkiem tego zdarzenia. Kerix wyzywał Maję przez 2 mapy, nie dając jej spokoju, pomimo kicków. Ja wnoszę aby Queen bo obejrzeniu demka ukarała go perm-mutem. Dlaczego? Kerix na jb_facebook dostał muta, na następnej mapie (tj. jb_fortify) również dostał, muta i powinien być perm-mute, ale potem mógł gadać czyli ominął muta. Więc wnoszę o bana dla kerixa za obrazę oraz omijanie muta, oraz o perm-mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Rodri traci swoją posadę. kerix otrzymuje p.mute na mies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi