Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na gracza Kerix

maja

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Maja
2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz
3. Nick oskarżonego: Kerix
4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:57837025
5. Data i godzina zdarzenia:20:20 20:45
6. Mapa: 2 mapy jb_fortify i  jb_facebook
7. Opis sytuacji: Kerix non stop wyzywal mnie mowil: Maja nie masz mutacji. Wiadomo dziewczyny nie przechodzą mutacji. Wspomne ze rodi nie zareagowal wgle a dopiero Serwus coś zrobił. Mimo kickow kerix nie przestawal mnie obrazac mysle ze cos mu sie nalezy.
8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Serwus i inni gracze 
9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 2 mapy

demko facebooka http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_facebook_v1_fix-1487184780-1487187840.zip

demko fortify http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_fortify_v2-1487187840-1487190480.zip

gt co do tego że dziewczyny przechodzą ""mutacje"" Jesli mamy na mysli zmiane glosu a nie mutacje bo krtan u kobiet nie zmienia tak jak u chlopcow. A co do tej mutacji to ja już ją miałam bo mam niższy glos niż inne dziewczyny u mnie w klasie.

Edytowane przez maja

Rodriguez ponownie nie reagował, no cóż XD.

Co do bana za obrazy takowy powinien się należeć, co do Kerix'a startuje on na guarda, takie zachowanie mu nie przystoi.

Może jej zachowanie jest pryzstowne, a może nie, nie o tym tutaj mowa, a o kerixie.

Co do mutacji u dziewczyn, PRZECHODZĄ JĄ i nie wiem, który już raz to mówię.

Mutacja głosu – zmiana brzmienia głosu u ludzi z dziecięcego na dorosły na skutek zmian fizjologicznych w obrębie narządów głosu w wyniku rozwoju i wzrostu. Następuje zarówno u chłopców jak i w mniejszym stopniu u dziewcząt podczas okresu dojrzewania czyli w wieku 14-15 r.ż. i trwa około 2 lat[1].

• Like 2

Jestem również świadkiem tego zdarzenia. Kerix wyzywał Maję przez 2 mapy, nie dając jej spokoju, pomimo kicków. Ja wnoszę aby Queen bo obejrzeniu demka ukarała go perm-mutem. Dlaczego? Kerix na jb_facebook dostał muta, na następnej mapie (tj. jb_fortify) również dostał, muta i powinien być perm-mute, ale potem mógł gadać czyli ominął muta. Więc wnoszę o bana dla kerixa za obrazę oraz omijanie muta, oraz o perm-mute. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności