boncfelek 0 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: boncfelek 2. Imię: Łukasz3. Wiek: 20 wiosen :)4. Znajomość Sourcebans (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon**: Owszem6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/6328338. Parę słów o sobie **: Cześć i czołem , ja jestem Łukasz , jak juz wyżej napisałem przeżyłem 20 wiosen . Pochodzę z Kalisza , lecz pare lat wstecz przeprowadziłem się do małej wioseczki o nazwie Pieczyska (80km od Wrocławia 120km od Łodzi jeśli by to kogoś interesowało :) Ukończyłem technikum budowlane i też w tym kierunku poszedłem zaocznie studiować . Na co dzień pracuje jako operator cnc ,a od czasu do czasu dorabiam jeszcze sobie w transportach medycznych . Trenuje k1 od 4 lat , osiągnięć brak ,jak nazłość co roku kontuzje . Grałem od małego w piłke nożna , jak chyba każdy , tu osiagnięć dużo , stos medali leży na monitorkiem , powołania do kard i inne pierdółki . Nie ma co się rozpisywac bo nikomu sie nie będzie chciało czytac <_< 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Duża część graczy skłaniała jak i proponowała do tego iż bym został adminem , stwierdziłem czemu nie , spędzam dużo czasu na serwie , w miarę możliwości pomagam nowym graczom , jestem znany jak i sądzę że lubiany na serwerze przez graczy 10. Steam_ID: 0:0:22407149 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Róznie , zależy jaki dzień i czy spotykam się w tym dniu z moją ukochaną kobietą . Ale zawsze te 2 godzinki dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-21 w tych godzinach jestem ale o której rozpocznę grę i zakończe ją wpływają różne czynniki , weekendy sobota od 14-20 a niedziela różnie ;)13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 256h lecz na starym koncie koło 1000h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Wiele razy :guma: Pozdrawiam i oczekuje szczerych odpowiedzi :D Edytowane 16 Lutego 2017 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PszemeG 1 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Miły i zarazem stanowczy, pomocny. Spędza sporo czasu na serwerze. NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Na nie. Nie aktywny na forum. + Zredaguj proszę cię ten post, żeby dało się go czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Rekrutacja na chwilę obecną jest zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi