pyńka 2 434 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Nick: Pynia Powod rezygnacji: Przede wszystkim brak czasu na opiekowanie się serwerem. Cos od siebie: Myślę, że ta rezygnacja nie powinna być dla Was dużym zaskoczeniem. Dziękuję za danie mi możliwości sprawdzenia się jako opiekun. Mój staż był bardzo długi i w czasie pełnienia tej funkcji starałam się jak najlepiej dbać o serwer. Największe podziękowania należą się administratorom, (zarówno tym byłym jak i obecnym) którzy dzielnie ze mną współpracowali - chociaż trzeba zaznaczyć, że ta współpraca nie zawsze była łatwa. Starałam się im przekazać to, że bez zgranego zespołu nic nie ruszy w dobrym kierunku i w dalszym ciągu tego się trzymam, pamiętajcie proszę o tym. Myślę, że moja osoba i mój poświęcony czas dla serwera jakoś tam wpłynął na jego rozwój. Dziękuję wszystkim, którzy pomagali mi z organizacją różnego rodzaju eventów czy audycji - jesteście niezawodni, nie zapominajcie o tym! Nie chcę się tutaj rozpisywać jeszcze bardziej, w końcu z sieci nie odchodzę :hmmm: Od razu zaznaczam, że moja rezygnacja nie oznacza, że nie będę się udzielać na TS'ie i pomagać w jego rozwoju. Nadal możecie kierować się do mnie z jakimikolwiek problemami technicznymi, wątpliwościami lub czymkolwiek innym. Nadal chętnie nawiążę współpracę z osobami, które będą chciały tworzyć eventy i będą potrzebowały w tym pomocy lub nakierowania. Odnośnie pomocy - chętnie udzielę jej komuś kto będzie mnie zastępował. Jest jeszcze kilka spraw, które dopiąć na ostatni guzik trzeba będzie w późniejszym terminie. Myślę, że nie zostawiłam po sobie bałaganu. Wszystko co mogłam załatwić i w czym mogłam ostatecznie pomóc zostało przeze mnie wykonane. To chyba wszystko, jeszcze raz dziękuję i od razu przepraszam osoby, którym moja praca i podejmowane przeze mnie decyzje nie odpowiadały. Nie byłam w stanie dogodzić wszystkim :dobani: :dobani: Pozdrawiam! :papa: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 papa :c Słonko, spisywałaś się na medal! Lepszego opiekuna nie mogło być. Wszystkie eventy które organizowałaś były świetne i cieszyły się dużą popularnością, ściągnęłaś na ts na prawdę dużo ludzi, zawsze wszystkim pomagałaś i starałaś się jak najbardziej rozwinąć nasz serwer! Tobie należą się ogromne podziękowania i za twoją pracę włożoną w serwer i za twoją cierpliwość! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 18 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Rezygnacja przyjęta. Dziękuje bardzo za włożony wkład w rozwój serwera i za spore zainteresowanie nim. Mam nadzieję, że będziesz jeszcze przy nim działać i że może wrócisz na poprzednią rangę. Powodzenia w szkole. :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 18 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi