pyńka 2 434 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Nick: Pynia Powod rezygnacji: Przede wszystkim brak czasu na opiekowanie się serwerem. Cos od siebie: Myślę, że ta rezygnacja nie powinna być dla Was dużym zaskoczeniem. Dziękuję za danie mi możliwości sprawdzenia się jako opiekun. Mój staż był bardzo długi i w czasie pełnienia tej funkcji starałam się jak najlepiej dbać o serwer. Największe podziękowania należą się administratorom, (zarówno tym byłym jak i obecnym) którzy dzielnie ze mną współpracowali - chociaż trzeba zaznaczyć, że ta współpraca nie zawsze była łatwa. Starałam się im przekazać to, że bez zgranego zespołu nic nie ruszy w dobrym kierunku i w dalszym ciągu tego się trzymam, pamiętajcie proszę o tym. Myślę, że moja osoba i mój poświęcony czas dla serwera jakoś tam wpłynął na jego rozwój. Dziękuję wszystkim, którzy pomagali mi z organizacją różnego rodzaju eventów czy audycji - jesteście niezawodni, nie zapominajcie o tym! Nie chcę się tutaj rozpisywać jeszcze bardziej, w końcu z sieci nie odchodzę :hmmm: Od razu zaznaczam, że moja rezygnacja nie oznacza, że nie będę się udzielać na TS'ie i pomagać w jego rozwoju. Nadal możecie kierować się do mnie z jakimikolwiek problemami technicznymi, wątpliwościami lub czymkolwiek innym. Nadal chętnie nawiążę współpracę z osobami, które będą chciały tworzyć eventy i będą potrzebowały w tym pomocy lub nakierowania. Odnośnie pomocy - chętnie udzielę jej komuś kto będzie mnie zastępował. Jest jeszcze kilka spraw, które dopiąć na ostatni guzik trzeba będzie w późniejszym terminie. Myślę, że nie zostawiłam po sobie bałaganu. Wszystko co mogłam załatwić i w czym mogłam ostatecznie pomóc zostało przeze mnie wykonane. To chyba wszystko, jeszcze raz dziękuję i od razu przepraszam osoby, którym moja praca i podejmowane przeze mnie decyzje nie odpowiadały. Nie byłam w stanie dogodzić wszystkim :dobani: :dobani: Pozdrawiam! :papa: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 papa :c Słonko, spisywałaś się na medal! Lepszego opiekuna nie mogło być. Wszystkie eventy które organizowałaś były świetne i cieszyły się dużą popularnością, ściągnęłaś na ts na prawdę dużo ludzi, zawsze wszystkim pomagałaś i starałaś się jak najbardziej rozwinąć nasz serwer! Tobie należą się ogromne podziękowania i za twoją pracę włożoną w serwer i za twoją cierpliwość! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 18 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Rezygnacja przyjęta. Dziękuje bardzo za włożony wkład w rozwój serwera i za spore zainteresowanie nim. Mam nadzieję, że będziesz jeszcze przy nim działać i że może wrócisz na poprzednią rangę. Powodzenia w szkole. :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 18 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi