TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Pjontka Wracam na forum, po długiej nie obecności, chyba wszyscy już o mnie zapomnieli, więc postaram wam się przypomnieć. Więc jestem Bartłomiej, pochodzę z Białegostoku. Mam 22 lata, i jestem żonaty. (Więcej informacji znajdziecie na gg, w profilu ;D). Byłem adminem na serwerze 45k lvl. ale go straciłem z powodu, że byłem dość długo nie obecny, z powodu spraw osobistych, nie było mnie jedyne 2 tygodnie, a tu już H@ i 2 modków odeszło . Mam nadzieję, że jeszcze odzyskam admina na cod modzie :0. Mam nadzieję, że znowu będzie tak samo jak było kiedyś Bardzo się za wami stęskniłem, i myślę, że wy za mną Pjontka A i postaram się, nadrobić moje zaległości, na forum jak i na serwerze ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nara W podaniu na COD'a pisałeś że masz inaczej na imię i że masz 20 lat. To ty jesteś Jankes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Puknij się w łeb, pisałem 22 dziecko... I sie ogarnij... ;> Pozostawię to bez komentarza... Edit; Podanie jest w archiwum dziecko. Niech paweł zobaczy , że jest 22 ;> Ty jesteś dziecko... Jak Ci wejdę do archiwum? Jak nie mogę ;. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mnie nie oszukasz ziom Edit. Linka proszę Edit. To co piszesz że jest 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ogarnij się Fresh... Witamy znów :x @edit Ty Fresh to już usuń te 2 idiotyczne komentarze bo mi się słabo robi jak to czytam... A jak pamiętasz to jesteś hardkorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ichigo 0 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 elo terrorku, weźcie fresh i terrorek zakończcie "wojne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Siema, ale koleś wrócił a wy odrazu z nim spinacie, no kur... troszkę moze spokojniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siema :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witaj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaula;* Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: brak aktywnościJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi