Skocz do zawartości

Skarga na gracza Kuba oraz HPCX

RUDI

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick:RUDI.
2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracz.
3. Nick oskarżonego:Kuba. oraz HPCX
4. Steam_ID oskarżonego:
Ponus:STEAM_1:1:185933723
HPCX :STEAM_1:0:23371380
5. Data i godzina zdarzenia: 24-1 w nocy.
6. Mapa:jb_millennium_lega.
7. Opis sytuacji:Obaj gracze robili faworke oraz Ponus to frajer iks de wyzywal mnie cały czas od rudych robił faworke koledze HPCX odradzał jak go zabili oraz na freedayu stzelil mi w głowę za nic wpisalem fk odrodzil i powiedzialem mu że ma skarge.Po tym zdazeniu wyszedlem z celi i strzelil mi w twarz od razu za nic i powiedzial ze go niby prowokowalem oraz swoim nickiem obraża gracza Na Pewno Nie ponus bez kappy
8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):Świadkowie:Dems,Havajek,OneShootOneKill, Shelby - z kolejnych dni.

Demko http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_millennium_lega-1487375160-1487377680.zip/> 9. Wynik/numer rundy/czas: Od początku do okolo 30 min mapy trafa ta o to sytuacja.

Kolejny dzień obaj gracze grają znowu mnie wyzywają. Rozmawiają jak sądzę razem na teamspeaku HPCX dostaje fory dopuki nie poszedł do ct oraz cały czas przeklinają. Demka z tej mapy jeszcze nie ma więc wkleję jutro. A co do prowokowania HPCX zapraszam do obejrzenia demek.Obaj gracze prowokują mnie żebym ich wyzywał i potem żeby zrobić ss robiąc pierwsze reakcje z rudym oraz mam talent śpiewać ''Rudy ryc''.

Drugie demko :http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_gaben_pi-1487459880-1487462640.zip akcja dzieje się prawie całą mapę.

ss pierwszej reakcji poniżej.

post-22769-0-20946700-1487466873_thumb.jpg

To był twój kolega i robiliście to specjalnie kolego Edytowane przez RUDI

Dajesz na mnie skargę bo ktoś zrobił mi faworke naprawdę ??? Co miałem zrobić niby powiedzieć nie pomagaj mi zabijaj mnie ciągle ??? A właśnie nic do ciebie nie mam ziomuś ale sam go wyzywałeś prowokowaliście się nawzajem.Moze zjebał ct ale ty sam go prowokowałeś do kłótni.

A w ogóle co ciebie obchodzi ze ktoś daje 1 reakcje napisz na sayu "rudy rydz" nie ogarniam.

Ziomek i ja gadam z nim na teamspeaku jak on nie korzysta z niego do potwierdzenia tego jest kolega który nie gra na tym serwie.

Skarga moim zdaniem jest śmieszna jak pisałem na górze razem się wyzywacie więc ty również możesz wyrwać bana.

A i tak w ogóle nie jestem twoim kolegom :).

Edytowane przez HPCX2

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności