PoweRWhaTS 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 1. Serwer: DR2. Nick: PoweRWhaTS3. Imię: Kamil4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 5/66. Mikrofon(Tak/Nie): Tak po mutacji ale jest wątek mikro zmienia mi głos :wallbash: 7. Składka(Tak/Nie): MAM DAM Nie mam nie dam ale przeważnie mam.8. Czas spędzony na forum: Mogę spędzać min 2h.9. Opisać siebie: Jestem spoko ziomek wszyscy mnie lubią daje się na serverze10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ chcę pomóc serverowi gdy grają dzieci i skracają !!11. Linki do reklam: Codziennie reklamuje na innych serverownia np.MaxSkill.."Zapraszam na super serwer DR i TU IP"12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NoN Steam w najbliższym czasie zakupie P.S Bardzo proszę o szybkie rozpatrzenie podania . Pozdrawiam Wasz PoweRWhaTS .. :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 NIE Amxx Aktywność na forum Konto dla podania Spam w swoim podaniu Do reklam linki daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 na NIE -Konto dla podania -Linki do reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Fresh, czy ty musisz być taki chytry i złośliwy. I nie kapujesz, że reklamuje na serwerach?? Jak ma Ci dać link, jak na serwerach reklamuje, boże... Jestem na tak, ogarnie. Mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Terrorka a masz jakieś dowody że reklamuje a nie kłamie nas ? Sory za spam Edit. Daj link a nie że coś permentnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweRWhaTS 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jeżeli nie wieżysz możesz zobaczyć AMX max skilla jestem już banowany chyba 6 raz PERMANTNIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jestem na nie. Reklamy składamy na forach serwerowni a nie serwerach. Powiedz mi graczu ile czasu spędziłeś na serwerze?- Jak nie 30h nie ma mowy o adminie. AMXX 5/6? wiesz w ogóle co to amx, że tak piszesz? Spam w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweRWhaTS 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Spędzam min 1h do 2-3 zależy czy mi się chce grać a AMX to wiem co to bo sam miałem serwerownie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na TAK -można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 dałbym ci tak ale... nie spełniasz wymagań. a to co to ma być ? 7. Składka(Tak/Nie): MAM DAM Nie mam nie dam ale przeważnie mam. wtf NIE - obsługa amx'a -.- - reklamy mają być. - się pytałem ile grasz na serwie, powiedziałeś 2 tygodnie, a jak dobrze pamiętam serw nawet tylu nie ma to jak ? Oszukujesz ? - pkt. 9 sam siebie oceniasz. Edit Turbo, nie ma takiej znajomość więc admin z niego będzie za przeproszeniem "do dupy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo89 10 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Na Tak . Niby konto do podania i reklam brak ale chociaz z amx'em nieklamie bo jak wszycy pisza 9/10 ja nawet takiej znajomoci niemam i mi sie zdaje ze wy tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Zgadzam sie z @up Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeUsZ 2 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 na NIE: AMX slabo Reklamy musza byc !! i to jest podanie a nie opisywanie i wysylanie buziek podanie musi byc powarzne twoj wiek malo czasu na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSaKrA 0 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Na nie powód: -Aktywność na Forum -AMXX* -Konto dla podanie -"7. Składka(Tak/Nie): MAM DAM Nie mam nie dam ale przeważnie mam." Co to ma być ?? Poprawisz się dam Ci na TAK. Narazie Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mountain. 8 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Na Nie, czemu? : 11. Linki do reklam: Codziennie reklamuje na innych serverownia np.MaxSkill.."Zapraszam na super serwer DR i TU IP" - Poproszę o linki + Używaj stosownych reklam jakie my mamy w sieci, a nie "DR ZAPRASZAM CHĘTNIE BO ZAJEFAJNY SERWER/SIEC I TU MACIE IP " - I co? Koniec reklam, good bye -,- 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ chcę pomóc serverowi gdy grają dzieci i skracają !! - Sam skracasz, i to już dominuje 2 punkt. 9. Opisać siebie: Jestem spoko ziomek wszyscy mnie lubią daje się na serverze - Nikt Ciebie prawie nie zna, jesteś zaledwie 2dni, i sam siebie oceniasz " Jestem spoko ziomek "... 7. Składka(Tak/Nie): MAM DAM Nie mam nie dam ale przeważnie mam. - Zdecyduj się, dajesz czy nie. I Spamm w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegicSwer 2 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ja również jestem na NIE. -konto dla podania. -reklamy. -składka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi