Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga/Niesłuszny ban...

tsukuyomi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: TomeK.
2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin.
3. Nick oskarżonego: Rafi (nwm arabski nick jakis)
4. Steam_ID oskarżonego: Queen napewno ma, bo to admin, nie mam jak sprawdzić już.
5. Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj jakaś 20;00 2017-02-18
6. Mapa: jb_facebook
7. Opis sytuacji: Dostałem bana za wyzywanie, prowokacje i nadużywanie. Niby działo się to na mapie facebook, bo napisałem fk, gdzie napisałem, że sebus obił mnie do 23 i był fdmg nie chcial uleczyc, a ja miss clickiem wstalem i dal mi karniaka i zginalem napisalem, miales uleczyc bo byl fdmg, za chwile napisalem 2 fk, wiecie o co chodzi mozna tak jakby 2 raz i napisalem ze ma kicka z ct, powod byl taki, ze był fdmg na duzo wiezniach + zabrał na zabawe autko która była rundę temu, więc mało kreatywnie prowadził. rafi niby obejrzał demko i widział ze napisalem ''masz skarge lamusie'' chociaz ze tego lamusie tam nie było.. A co do naduzywanie cmd, to napisalem moze 1/2 fk.
8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):  http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_facebook_v1_fix-1487440320-1487443080.zip
9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Nie pamiętam, ale gdzieś pod koniec mapy.

#Sebus - ja dostałem fdmg i mnie nie uleczyłes, zobacz demko. Kolejne to prawda kicknąłem Cię bo prowadziłes mało kreatywnie i montonnie, jest taka możliwość. Kolejne to napisałem raz, żebyś mnie kicknął to prawda sprowokowałem Cię, zrobiłem to ponieważ cały czas wydajesz polecenia graczom jakbyś nadal miał guarda. Więc czuję sie winny, tylko za sprowokowanie Cię, ale bez przesady za jedną prowokację ban na 1 tydzień...

#ZIEMNIAK jestes zalosny po 1. jest zabawa autko - nie znasz mapy. po 2. mial stosowac karniaki po na innych graczach tez stosowal, wiec byłaby faworka. jakbys umial czytac to prawda przyznalem sie, ale nie pisalem ze gowno mi zrobi.

#KUBUS - Wczesniej dawał karniaki i mi też dał, tylko gdyby nie zrobił na mnie freedamage, to bym zył i dostałbym tylko karniaka..

#AGENCIK - teraz płaczesz mi pod podaniem o ub, bo cie oscamowałem? Dobra weź już idź bo nie skomentuje twoich wypowiedzi, bo bezsesownie nabijasz posty. Jak już mam powiedzieć, to był reset sourcebans i każdy powinnien startować z czystym kontem, a nie, że ja nadal dostaje bany na tygodnie miesiące a inni na 30 minut...

Edytowane przez TomeK.

Po 1 tomek nie bylo fdmg kyo nir wykonywał poleceń dostawal karniaki po 2 w fk groziles mi kickiem z ct a po 3 caly czas mnie prowokowales i wysmiewales ze nie mam guarda wiec po co skarge piszesz skoro bana dostales słusznie

Dostał bana słusznie.
Prowokował smiał się i groził Sebastianowi mówiąc, że wywali go z ct lub że gów*o mu zrobi, bo już nie ma guarda ze i tak przed skargą sie wybroni itp
Co do FK prowadzący nie musi stosować karniaków a ty nie wykonywałeś poleceń wiec zostałeś zabity

Edytowane przez damianzwolak

Ty naprawdę jesteś za przeproszeniem nie spełna rozumu. Gram sobie w Warface i naglę Sebuś zaczyna mi spamić, że ty robisz zamieszanie. Opisał wszystko dokładnie, podesłał demka, więc było to oczywiste że tobie należy ci się ban. Śmieszne jest to że ty NIE WIESZ za co dostałeś bana. Prowokowałeś go i kicknełeś go bezpodstawnie z ct i tego nie pamiętasz. To nieźle...

Tak na marginesie ciesz się że dostałeś bana na tydzień, a nie na dwa miesiace tak jak Queen kazała, ponieważ twój nick był pokrętny i w żadem sposób nie mogłem ci dać tych 2 miesięcy na konsoli.

Edytowane przez ra1x1or

tomek przez jakis czas prosiles mnie zebym cię dodala do znajomych a potem nagle zaczales mnie wyzywac smiac sie ze mnie na serverze. Non stop pisales !fk nawet jak cie zabilam podczas buntu. Pisałes fk jak byl totalny bezruch w celi a ty biegales skakales. Jak jeszcze grales w ct to jak ktos powiedzial ze stal misscliciem to odrzucales i mowiles twoj problem. I teraz się czepiasz ze ktos cie zabil za missclick za przeproszeniem jest to pierdolenie kota w ogon stary

Pisałem to już pod 1 skargą i napisze teraz...

,,NIE DOTYKAJ GÓWNA - BO ŚMIERDZI"

Tomku, twój nick jest w sourcebans bardziej popularny niż filmy Sachy grey na Red tubie

Twoje skargi powoli zaczynają wszystkich tutaj wk******

Co trochę ktoś cię tu niby wyzywa, prowokuje, podpuszcza hmm ciekawe dlaczego chyba nie bez powodu...

Przystopuj trochę bo się to skończy tak jak z Polarem.

Tomek otrzymuje UB, nie było (lub na jego korzyść) w logach ani na demku nie widziałam aby coś takiego było pisanie oraz dostał niesłuszną banie, a skoro Sebuś postanowił dawać karniaki to nie powinien wtedy On zginąć.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności