Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Siema,W skrocie od dziś został dodany ban na zakres i oto komendy które musi znać każdy admin Załóżmy, że IP gracza jest takie: 83.203.91.45. Jeśli chcemy zbanować go na zakres możemy użyć takiej komendy: amx_bansubnet "83.203.0.0 83.203.255.255" Oczywiście nie tylko możemy banować dwie ostatnie wartości. Jeśli chcemy zbanować tylko ostatnią to użyjemy tej komendy: amx_bansubnet "83.203.91.0 83.203.91.255" WAŻNE jest, gdy banujemy na zakres np. ostatnią wartość to w pierwszym adresie (w tym przypadku 83.203.91.0) w ostatniej wartości wpisujemy 0, a w drugim adresie (w tym przypadku 83.203.91.255) w ostatniej wartości wypisujemy 255. Plugin jest o tyle dobry że mogę ustawić konta osobom które zostały przypadkowo zbanowane na zakres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Bany na zakres również można usuwać a o konta to raczej chodzi np. jak kilka osób jest z jednego osiedla to prawdopodobnie mają ten sam zakres ip i wtedy tworzy się konta i mogą normalnie grać a cziter nie wejdzie nawet po zmianie ip. Już dawno walczyłem o ten plugin i wreszcie jest . dziękuje w imieniu graczy którzy nie lubią grać z odpałami i adminów którzy nie będą musieli się użerać z neokidami na czitach i ze zmiennym ip . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Z tymi "kontami" chodziło mi oto że gdy gracz dostanie bana na zakres to i jego osiedle nie będzie mogło grać,a wtedy kumpel z osiedla pisze do mnie na gg/skype/PW i ustawiam mu "konto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaInformacje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi