Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Siema,W skrocie od dziś został dodany ban na zakres i oto komendy które musi znać każdy admin Załóżmy, że IP gracza jest takie: 83.203.91.45. Jeśli chcemy zbanować go na zakres możemy użyć takiej komendy: amx_bansubnet "83.203.0.0 83.203.255.255" Oczywiście nie tylko możemy banować dwie ostatnie wartości. Jeśli chcemy zbanować tylko ostatnią to użyjemy tej komendy: amx_bansubnet "83.203.91.0 83.203.91.255" WAŻNE jest, gdy banujemy na zakres np. ostatnią wartość to w pierwszym adresie (w tym przypadku 83.203.91.0) w ostatniej wartości wpisujemy 0, a w drugim adresie (w tym przypadku 83.203.91.255) w ostatniej wartości wypisujemy 255. Plugin jest o tyle dobry że mogę ustawić konta osobom które zostały przypadkowo zbanowane na zakres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Bany na zakres również można usuwać a o konta to raczej chodzi np. jak kilka osób jest z jednego osiedla to prawdopodobnie mają ten sam zakres ip i wtedy tworzy się konta i mogą normalnie grać a cziter nie wejdzie nawet po zmianie ip. Już dawno walczyłem o ten plugin i wreszcie jest . dziękuje w imieniu graczy którzy nie lubią grać z odpałami i adminów którzy nie będą musieli się użerać z neokidami na czitach i ze zmiennym ip . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Z tymi "kontami" chodziło mi oto że gdy gracz dostanie bana na zakres to i jego osiedle nie będzie mogło grać,a wtedy kumpel z osiedla pisze do mnie na gg/skype/PW i ustawiam mu "konto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaInformacje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi