Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na graczy HPCX/Kuba/hax

RUDI

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick:RUDI

2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracze

3. Nick oskarżonego:

Hax

Kuba

HPCX

4. Steam_ID oskarżonego:

HPCX :STEAM_1:0:23371380 

Kuba :STEAM_1:1:155795093

hax :STEAM_1:0:131259266`

5. Data i godzina zdarzenia:24-1 godzina w nocy 20.02.2017.r

6. Mapa: jb_new_chernobyl .

7. Opis sytuacji:Gracze robią faworkę cały czas wyzywają mnie oraz prowokują żebym zareagował śpiewają piosenki o rudych dają 1 reakcje na różnych mapach z rudym.Każdy z tych graczy mnie obraża a ja nie mam zamiaru pozwalać sobie żeby takie o to osoby mnie obrażały. Hax twoim życzeniem było również żeby strażnik zabił mnie od razu na start kolejnej rundy było to w rundzie 5:6 a to życzenie miało być w 6:6 i nie możecie mi zaprzeczyć że od kilku dni nie dajecie mi grać na tym serwerze.

8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):Świadek Shelby 

9. Wynik/numer rundy/czas:

4:5-hax prowokuje mnie z resztą nie pierwszy raz cmoka do mnie jak do psa.

4:6-śpiewacie o mnie piosenki hax i kuba, potem Kuba obraża mnie od frajerów.

Edit#1 HPCX co do ciebie. Ty jako jedyny z tych osób przestałeś mnie wyzywać.Co do ciebie należą sie przeprosiny.Więc przepraszam za to że

złożyłem skargę i na ciebie.

Edit#2 Kuba co do ciebie to śpiewałeś o mnie piosenki, robiłeś pierwsze reakcje na wielu mapach co do mnie oraz byłeś w ct do czasu aż ciebie nie kickneliśmy za to co robiłeś z HPCX więc przepraszam bardzo ale moje oskarżenia co do ciebie są słuszne ponieważ włączyłeś boxa jak HPCX strzelał sobie w głowe jakiegoś gracza nie pamiętam nicku, a ty nagle boxa włączyłeś.

Edit#3 hax a do ciebie to już skoda mi gadać bo nawet shebly pisał do ciebie czy nie szkoda ci mnie prowokować cały czas za bana czy coś w tym stylu a ty napisałeś nie. Ss tej o to sytuacji jest poniżej

post-22769-0-97127200-1487601279_thumb.jpg

Edytowane przez RUDI

Rudi przez tą mape a ni razu ciebie nie wyzywałem po 2 juz dałeś skarge o to samo więc nie wiem po co jest ta.I nawet mówiłem zeby ciebie nie wyzywali więc nie wiem o chodzi.Pomyśl kogo zgłaszasz ;/.

I jaka faworka jeżeli był 1 rundę w ct ??????????????????????????????????

Edytowane przez HPCX2

ja wtedy w ct nie byłem więc... ja nie śpiewałem bo nie mam talentu do tego tylko bym siebie poniżył , a obrać to nie obrażałem cię typu ty ku*** itp tylko  rudy , rudy więc po co się spinasz 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności