RUDI 117 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) 1. Twój Nick:RUDI 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracze 3. Nick oskarżonego: Hax Kuba HPCX 4. Steam_ID oskarżonego: HPCX :STEAM_1:0:23371380 Kuba :STEAM_1:1:155795093 hax :STEAM_1:0:131259266` 5. Data i godzina zdarzenia:24-1 godzina w nocy 20.02.2017.r 6. Mapa: jb_new_chernobyl . 7. Opis sytuacji:Gracze robią faworkę cały czas wyzywają mnie oraz prowokują żebym zareagował śpiewają piosenki o rudych dają 1 reakcje na różnych mapach z rudym.Każdy z tych graczy mnie obraża a ja nie mam zamiaru pozwalać sobie żeby takie o to osoby mnie obrażały. Hax twoim życzeniem było również żeby strażnik zabił mnie od razu na start kolejnej rundy było to w rundzie 5:6 a to życzenie miało być w 6:6 i nie możecie mi zaprzeczyć że od kilku dni nie dajecie mi grać na tym serwerze. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):Świadek Shelby Demko: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_new_chernobyl-1487547060-1487549580.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 4:5-hax prowokuje mnie z resztą nie pierwszy raz cmoka do mnie jak do psa. 4:6-śpiewacie o mnie piosenki hax i kuba, potem Kuba obraża mnie od frajerów. Edit#1 HPCX co do ciebie. Ty jako jedyny z tych osób przestałeś mnie wyzywać.Co do ciebie należą sie przeprosiny.Więc przepraszam za to że złożyłem skargę i na ciebie. Edit#2 Kuba co do ciebie to śpiewałeś o mnie piosenki, robiłeś pierwsze reakcje na wielu mapach co do mnie oraz byłeś w ct do czasu aż ciebie nie kickneliśmy za to co robiłeś z HPCX więc przepraszam bardzo ale moje oskarżenia co do ciebie są słuszne ponieważ włączyłeś boxa jak HPCX strzelał sobie w głowe jakiegoś gracza nie pamiętam nicku, a ty nagle boxa włączyłeś. Edit#3 hax a do ciebie to już skoda mi gadać bo nawet shebly pisał do ciebie czy nie szkoda ci mnie prowokować cały czas za bana czy coś w tym stylu a ty napisałeś nie. Ss tej o to sytuacji jest poniżej Edytowane 21 Lutego 2017 przez RUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HPCX2 4 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Rudi przez tą mape a ni razu ciebie nie wyzywałem po 2 juz dałeś skarge o to samo więc nie wiem po co jest ta.I nawet mówiłem zeby ciebie nie wyzywali więc nie wiem o chodzi.Pomyśl kogo zgłaszasz ;/. I jaka faworka jeżeli był 1 rundę w ct ?????????????????????????????????? Edytowane 20 Lutego 2017 przez HPCX2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 ja wtedy w ct nie byłem więc... ja nie śpiewałem bo nie mam talentu do tego tylko bym siebie poniżył , a obrać to nie obrażałem cię typu ty ku*** itp tylko rudy , rudy więc po co się spinasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 http://forum.cs-classic.pl/topic/55731-skarga-na-hpcxa-kube-haxa-i-oneshootonekilla/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi