Shelby 3 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 1. Twój Nick: Shelby 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracze 3. Nick oskarżonego: HPCXKubaOneshootonekillHax 4. Steam_ID oskarżonego: Kuba- STEAM_1:1:155795093 HPCX- STEAM_1:0:23371380oneshootonekill- STEAM_1:1:153807076Hax- STEAM_1:0:131259266 5. Data i godzina zdarzenia: 20.02.2017 godzina 0:30-1:20 6. Mapa:jb_new_chernobyl 7. Opis sytuacji: Ogólnie każdy kto w ostatnim czasie gra na serwerze, jest w stanie zauważyć że HPCX i Kuba grają "premade" na skype/ts/curse lub innym komunikatorze głosowym, dzięki czemu ułatwiają sobie gre gdy jeden z nich jest w CT. a) wynik 0:1 Kuba, patrzy jak hpcx ucieka po czym odwraca wzrok i gdy hpcx już jest daleko nagle zaczyna do niego strzelać gdzie już nie ma szans go zabić. Gdy na koniec tej samej rundy HPCX wraca z deaglem Kuba włącza boxax hpcx zabija innego TT i dostaje życzenie.b)wynik 2:2 HPCX i oneshootonekill bugują mapę na chowanymc)wynik 4:3 nie wiem czy to się liczy jako bugowanie, ale jeśli tak to Kuba i HPCX wyciągają broń przez oknod)wynik 4:5 hax prowokuje rudiego z reztą nie pierwszy raz, cmokając na niego jak do psae)wynik 4:6 hax i kuba śpiewają o rudim że jest idiotą a potem Kuba obraża go od frajerówf)wynik 5:6 oneshootonekill buguje mapy wyskakując poza niąg)wynik 6:6 oneshootonekill włącza boxa w celach 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): świadek Rudi, thats negativedemo: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_new_chernobyl-1487547060-1487549580.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: Wszystko zostało wymienione wyżej w podpunktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Według mnie należy im się ban,ci gracze uprzykrzają mi granie na serwerze od 4 dni ale o tym napisałem już dwie skargi z innych dni. Edit#1 HPCX wcale mnie nie wyzywasz ale to wcale obejrzyj pierwsze demka z ostatnich 3 dni to sie przekonamy.Po 2 nie wyrzuciłeś broni tylko mówiłeś koledze na tsie temu kubie żeby włączył boxa i zabiłeś gracza który został z tobą. Więc powodzenia. Edytowane 20 Lutego 2017 przez RUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HPCX2 4 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Ciekawe tyle ze gadam tylko z botem i 1 tapem na ts. Argumenty są słuszne. Wyciągnołęm broń po czym ją wyrzuciłem co do rudiego nie obrazam go to ze raz czy dwa po wiem do niego "rudy" to nie wiem czy to jest obraza jakoś mam to gdzieś jeżeli połowa serwera nazywa mnie "Jacek" chociażby się tak nie nazywam. Rudi czy jak tak powiedziałem ??? Nawet z nim nie rozmawiam kurwa.Rudi to ze ktoś ciebie rudy na zwie to od razu skarga nazwałem cię 2 3 razy i składasz da mnie skarge. Rudi gdy było sv i biegłem za sojusznikiem wzięła mi się broń z giera więc ją wyrzuciłem po czym zabiłem gościa i dostałem awp moim zdaniem nic złego nie zrobiłem podobno bug został naprawiony. Edytowane 21 Lutego 2017 przez HPCX2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Kuba - p.ban na CT, p.mute HPCX - p.mute oraz ban na dzień oneshootonekill - p.ban na CT, p.mute oraz ban na dzień Hax - p.mute 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi