Ichigo 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Z góry przepraszam jeżeli nie w tym temacie . Nick : IchigoLink do SSów : nie dostałem. Powód- czituje. To chciałbym zobaczyć to "nie zwykłe" demko Amin :Siwy.Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Ichigo[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 46.175.111.90 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swojSerwer : COD 45k A tak na marginesie godny z ciebię admin że po 2 rundach gry gracza umiesz już stwierdzić że czituje . Czekam na wypowiedz, głównie tego admina. Nię mogę wbić na serwer z powodu ilości graczy . Ok teraz się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Daj wycinek 1. Próbujesz wbić na serwer 2. wywala cie z powodem "masz bana sprawdź konsole" 3. kilkasz ~ i kopiujesz informacje o banie z konsoli 4. wklejasz do tematu na forum. 5. Właśnie dałeś wycinek z konsoli. Koniec. Czekamy na Siwego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 tu masz demko, może nie widać akurat na tym ale można poszukać na htlv. http://speedy.sh/HVBcK/ichigo.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ichigo 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mam podejrzenie o w/h czy aim ? Bo jeźeli codzi o to wasze "w/h" niektórzy grają ze słuchawkami . A co do aimbota mogłbys bardziej sprecyzować? Banujecie graczy na podstawie kilku minutowego demka które nic nie wnosi? Mógłym wiedzieć tylko co o tym sądzi H@? Byłem adminem na 4 sieciach i jeszcze nigdy nie doznałem takiego absurdu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi