promistrz 598 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:mistrz 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: The Game 4.IP/SID oskarzanego*: - 5.Data i godzina:18.57 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Opiekun Discus, mozan demko przejzec 7.Opis sytuacji: Dostalem info ze wyszla anarchia wiec poczekalem pare sekund az wychyla sie na respie tt , nikogo z ct nei bylo na respie tt wiec cofnolem respem tt po pake ktora lezala na zielonych,bo staram sie wykonywac cele mapy a admin mnie zbanowal nie majac zadnych podstaw do tego. Sam opiekun potwierdzil iz widzial ze cofalem przez respa po pake. GabeN: hehe jeszcze ktos Ci bana przylozyl xd OSPMistrz: skarga leci OSPMistrz: bo po pake szedlem GabeN: wiem widzialem ;) Gaben to opiekun Discus jakby ktos nei wiedzial. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 23 Lutego 2017 przez OSPMistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) 1:28 - Gracz stoi koło dużej skrzyni na respie przed Trupem na zjeżdzalni 1:20/25 gracz cofa 1:20 zabija z respa gracza 1:18 - do tego czasu przeczekuje temat zbędny ... ewidentnie szukasz dziury w całym. Znasz zasady jako były opiekun (admin). Edytowane 23 Lutego 2017 przez wiars0n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 1:28 - Gracz stoi koło dużej skrzyni na respie przed Trupem na zjeżdzalni 1:20/25 gracz cofa 1:20 zabija z respa gracza 1:18 - do tego czasu przeczekuje Co mam leciec na pale i od razu pasc? To bylo odbijanie paki , do innych sie nie czepacie respa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Gracz "szop pracz" był już na długiej gdy dostał bana ( bo kampił na respie) - Admini upominali o respie, i wywalali ja banuje. ;) czepiam sie wszystkich tyle w temacie. Edytowane 23 Lutego 2017 przez wiars0n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ban wygasł.Apeluje o rozwagę.Miłej gry chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi