diil 83 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 SIemanko ;) widze ze dosc dawno nikt sie nie wypowiadal w tym dziale i ciekawi mnie czy, są tu osoby ktore cokolwiek robia w kierunku aby polepszac swoja forme??? Pozdrawiam gp* 8) :guma: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgadza sie Grzesiu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 jakie rekordziki siłowe Krzysiu???? :D Pochwal sie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Narazie maksa probowalem ok miesiac temu dzwignalem 85 nie wiem jak teraz;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touka 3 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) No to tragedii nie ma Ja na siłownię śmigam od 3 - 4 latek i tylko 40 więcej od Ciebie wyciągam na klate ;P Edit: A chodzę co 2 dni Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Touka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carawan 3 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 https://vm.tiktok.com/ZMNRy2VgJ/ Pozdrawiam graczy z CoD moda i liczę, że ktoś na serwerowni z kulturystyką jest związany 🤙 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi