Gość ~BoCiK~ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nick: ~BoCiK~Wiek: 14Doświadczenie: Miałem Grafika Na Polscy-Strzelcy. I cały czas Jeszcze się douczam:) Dlaczego ty: Jestem często ana Forum A mam cały czas Nudy Mogę pomóc w zleceniach Twoje prace[5]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 NIE Kradzione prace http://www.gimpuj.info/gallery/21370_06_12_09_12_37_29.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Sory za Spam Ale to moje Prace i są Jeszce na 3 Forach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Bocik! Pomyliłem sie w stosunku do ciebie, ale widać, że prace kradzione. Zrób nam od siebie jakąś. Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nie wiem, czy to Twoje, ale tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ciekawe że sygnaturke masz taką słabą , a reszte prac podanych tutaj takie dobrę :0 Zrób pracę np. sygnature z napisem cs classic , i podaj ją tutaj zobaczymy jak ci to wyjdzie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Na TAK -Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jestem na Nie. Prace zostały skradzione z tych stron, może tylko dodałeś napis ... http://www.gimpuj.info/index.php/board,26.0.html Skoro jesteś takim dobrym grafikiem to wykonaj mi sygnaturę... Kolorystyka dowolna, sygnatura, tematyka to koń który jedzie na zebrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jestem na nie. Kradzież prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jestem na NIE!!! Do tego dał bym warna za kradzież Nie wiem po co klamiesz że to twoje prace ale skoro to ty, napisz poradnik jak wykonać dobrą sygnaturę i bedę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Udzielaj się w odpowiednim dziale i zobaczymyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi