Marina. 1 405 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 No to dziękuję @MajuN za nominację :) [P] Jak tam?[O] Wszystko w jak najlepszym porząsiu :D[P] Kiedy gramy? :D[O] Kiedy chcesz?[P] Lubisz mnie?[O] Kocham[P] Za co?[O] Bo tak[P] Wiesz, że rewox to picza?[O] Oj, wiem[P] Ile masz wzrostu? [O] 173[P] Co mi zrobisz jeść?[O] Zależy co lubisz[P] Ulubiona piosenka na ten moment[O] https://www.youtube.com/watch?v=UnTvJlQpRY0[P] Ostatni obejrzany film? [O] Nerve Buziaczki, dziękuję za pytania! :* [P] Wiesz, że Magda to picza?[O] Ale Magdy to mi nie wyzywaj[P] Kiedyyy war meme?[O] Nie wiem bo znowu będziesz spacerki napierdzielał po pokoju XD[P] Kacper zemdlał?[O] Łuki też[P] Co tam ogólnie mała?[O] A spoczko, ja powinnam spytać jak tam przeprowadzka?[P] Gramy w to gta XDDDDD?[O] Oczywiście XDDD[P] Kiedy taern?[O] Dziś[P] Mo czy druid? XDDDD[O] TYLKO MO ŚMIECIU[P] Wiem, że druid[O] Jak Ty po wojaku[P] Jak ja słyszałem, że krzyżaka w 1 turę składamy[O] Wyzwanko?[P] To samo ichi XD[O] To będzie problem XD[P] Jak tam ciąża?[O] To już chyba 3/4[P] A wyprowadzka?[O] Ja powinnam o to spytać[P] Chciałabyś zagrać w serialu "Szpital"?[O] Tak, bo zemdlałam[P] Kupisz mi nawigację?[O] Zawsze, nawigatorku, sylwester razem, pamiętaj[P] Lovki kisski papatki[O] Buziaczki śmieciu :*Dzięęęęęęęekuję! Siema gruba[P] 1?[P] 8[P] 2?[P] 143[P] Za co mnie lubisz, hehs[O] Ja Cię lubię? Nie no, heheszki śmieszki XDD No bo znamy się długo już i widzimy się maju śmieciu najgorszy! :*[P] Myślałaś ze będzie tego więcej? XD[O] Po Tobie ostatnio nie można się więcej spodziewaćDzięki gruuuubasie! :* Hej mała :dajekwiata:[P] Marinka ruchanko?[O] Marinka dobra szmatinka[P] Mejk mi kebab ciaparitto?[O] :love:[P] Kiedy romans z turkami?[O] Nawet dziś[P] Jesteś hakerem?[O] Uczę się od Pawła[P] Jeździsz rowerem?[O] Mam zamiar zacząć[P] Kiedy w końcu przestaniesz jeść w maku?[O] Ostatnio właśnie nie jem XDD[P] Ile cm mają Twoje nogi?[O] Specjalnie dla Ciebie zmierzyłam, 95cm[P] Kochasz mnie?[O] Bardzo[P] Jesteś toksyczna?[O] No [P] Sojusz w chinola?[O] Jak zwykle 8)[P] Nadal jesteś ąąą? :wub:[O] Nigdy nie przestałam![P] Jak Ci idzie gotowanie?[O] Baaardzo dobrze![P] Czego jeszcze się nauczyłaś oprócz czegośtam o olejach?[O] Dla ciekawskich, niedługo wstawię parę przepisów :)[P] Twoja babka od gotowania Cie kocha, prawda?[O] Ostatnio się wkurzyła o to, że miałam hybryde, ale przeszło jej xXDDD[P] To twoja kumpela?[O] normalnie[P] Dla dzieci naleśniki czy makaron ze szpinakiem?[O] Bardziej bym poszła w stronę kotletów z marchwi i twarogu (brzmi dziwnie, ale są na prawdę świetne)[P] Wpadamy komuś na studniówke w przyszłym roku?[O] Szukaj sukienki[P] Kocham Cie czy Ty wiesz??[O] Ja Ciebie też :love:[P] Marinaaa...[O] Cooo[P] Jeeem....[O] Cooo[P] Zupeee...[O] To smacznego[P] Dzdzdzięki[O] XDDDD <3[P] Jak Ci się podoba w kąciku? Chce Ci się to wszystko ogarniać?[O] Taaaak :D[P] Kinga jest najlepsza?[O] Głupia jest, ale i tak jest super[P] Ja + Kinga + Ty = ??????[O] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[P] Jesteś zadymiaro?[O] Ja??????[P] Dlaczego Kinga tyle pije?[O] Bo głupia XDDDD[P] Kochamy Weronike bardzo?[O] Ją chyba najmocniej[P] Ile razy już byłaś w ciąży?[O] 3/4[P] Ile chcesz mieć dzieci z Pawłem?[O] Ja jak już to 2, Paweł tylko 1 xDDDDDD[P] Będziesz dobrą matką?[O] Najlepszą[P] Przestaniesz się dusić tą wodą?[O] TO MNIE NIE ROZŚMIESZAJCIE JAK PIJE[P] Chcesz żeby Kinga Cię zapoznała z ciapatymi?[O] Chyba lepiej nie[P] Kiedy impreza??[O] Na parapetówce u Ciebie, haloDziękuję słoneczko! [P] Hejka.[O] elo[P] Tęskniłaś?[O] nie[P] Wiesz, że ja tak?[O] SERIO XDDD[P] Gdzie moja flaszka?[O] No za daleko teraz mieszkasz[P] Pamiętasz czemu miałaś mi ją kupić?[O] Oczywiście[P] Mogę wpaść we wakacje?[O] Luuuuzik[P] Przygarnęłabyś mnie?[O] Coś by się wymyśliło[P] Wytrzymałybyśmy tyle ze sobą? :o[O] No ja tak, gorzej z Pawłem XDD[P] Ciekawe co na to Paweł?XD[O] Wystarczy, że już jedziemy do Werki XDDDD[P] Kiedy wyliżesz Pyni stópki?[O] ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] A moje?[O] nie[P] Kochasz nas?[O] tak[P] Pokażesz stópencje?[O] nie[P] Ale mają być w skarpetkach wiesz?[O] nie[P] Jak tam dzidziuś?[O] XDDDDDDDDDDDDDDD[P] Dlaczego się wyparłaś, że jesteś w ciąży?[O] BO NIE JESTEM XDDDDD[P] To dziwne, że wiem co odpowiesz na pytanie?[O] Nie XD[P] Myślisz teraz o mnie?[O] Nie[P] A teraz?[O] Dalej nie[P] Skoro Paweł odszedł z forum, kogo nominujesz teraz? :o[O] Zobaczysz[P] Jak w szkole?[O] A dobrze[P] Zdasz?[O] Noramlnie[P] Czemu marnuje czas, na pytania, na które możesz mi odpowiedzieć na ts?xD[O] Bo jesteś głupia?[P] Jeśli wyjdziesz z domu, mając ogórka w nodze, a prędkość wiatru wynosi x to jakie jest prawdopodobieństwo, że Paweł mnie lubi?xD[O] W dalszym ciągu zerowe XDDD[P] Kiedy pójdziemy szukać wioski smerfów?[O] Jutro[P] A wypijemy sok z gumijagód?[O] Oczywiście[P] Jak to ktoś napisał "skoro Ty już jesteś tyle czasu z Pawłem, to wy ten tegos już coś ze sobą"?xD[O] PRZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTAŃ[P] Musiałam wiesz?[O] -.-[P] Masz słaby punkt?[O] Taa... Łaskotki o których Paweł się niestety dowiedział[P] Przepłyniemy rzeki?[O] Jasne[P] Pokonamy góry?[O] Ba[P] Pójdziemy wielkim lasem?[O] Z pieskiem[P] Nie prześpimy nocy?[O] Tu może być ciężko[P] Kiedy zagramy w chińczyka?[O] Kiedy chcesz[P] BTW DLACZEGO GRASZ W GO KIEDY JAK PRZESTAŁAM?![O] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD![P] Jestem zła, wiesz?![O] Życie XDDDDDD[P] Będziesz moją walentynką?[O] Nie[P] Nie jest już za późno na te pytania?[O] Jest XDD[P] Byłaś na Ciemniejszej stronie Greya?[O] Byłam[P] Jak wrażenia?[O] Super, bo nie było tyle ruchania, a więcej akcji[P] Paweł poszedł z Tobą?[O] HAHAHAHAHAHAHA[P] Kebab vs pizza?[O] Pizza[P] A może to i to?[O] nieee[P] Kfc vs McDonald?[O] MAK[P] A może tu i tu? [O] Nie[P] Jeśli zostanę za granicą dłużej niż przewiduje, odwiedzicie mnie?[O] Się zobaczy[P] Rudy rydz?[O] RUUUUUUUUUUUDY[P] Rydz rudy?xD[O] RUUUUUUUUUUUUUDY[P] Co we mnie lubisz?[O] Bo jesteś śmieszna XD[P] Czego we mnie nie lubisz?[O] Twojej głupoty[P] Polecisz jakąś dobrą komedie? :D[O] nie[P] Wiesz, że już kończę?[O] Nareszcie XD[P] Nie tęsknij <3[O] Nie zamierzam[P] LOFFKI <3[O] naraDzięki! :* @Weronikaa [P] Kochasz mnie? [O] Bardzo[P] A Pynie? [O] Też[P] Wymasujesz jej stópki? [O] ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Kochamy Pynie bardzo? [O] Tak[P] Urodziłaś dziecko Pawłowi? [O] PRZESTAŃCIE JUŻ XXDDDDDDDD[P] Ej jesteś dwulicowa? [O] Jak Ty[P] Lubisz w d....? [O] Tylko do Ciebie[P] Kiedy pijemy z Pynio? [O] Kiedyś trzeba XD[P] kraj mi a river? [O] XDDDD <333333[P] WSZYSTKO O TOBIE WIEM CO JA MAM PYTAĆ? XDDD [O] No nie wiem[P] BOBO W DRODZE CZY JESZCZE? [O] PRZESTAŃ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[P] Pynia ma duzego? [O] Średnia krajowa[P] kc? [O] KC [P] kct? [O] KC Dziękuję śmierdziuszku! :* [P] Co to za spinki? [O] Ja nie wiem[P] Dalej obgadują ciebie i Pawła? [O] A kiedyś przestali? XD[P] Jak dasz dziecku na imię? Kiedy chrzest? XDDDD [O] Abraham albo Dżesika, 30 lutego[P] Dlaczego wróciłaś? [O] W sumie, sama nie wiem, weszłam na forum i jak zobaczyłam, że nie ma redaktora zrobiło mi się smutno[P] Stęskniłaś się czy tylko przez nudy? [O] Przez kącik XD[P] Dlaczego karpik? [O] Bo Kinga lubi kąpać się z karpiami[P] Jak to jest być księżniczką? [O] Cudownie[P] Gang jednorożców? [O] Już chyba nie XD[P] Jak bardzo wszyscy mnie nie lubią? XD [O] Nikt Cię nie lubi :love: :love: no oczywiście żartuję xD[P] :ninja:? [O] :ninja: Dziękuję rybko! :* @desirka [P] Lubis mnie? [O] Lubię[P] Lubis różowy?! [O] NIE XD[P] Kiedy jakiś trollik?! [O] Dziś? XD[P] Komu wpierdziel robimy? [O] Komu chcesz[P] Chcesz żelka? [O] Średnio mogę XDDD[P] Jesteś na dole ruda? XD [O] ( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Kiedy wkoncu wyslesz send nudes mała?! [O] XDDDD[P] Wiesz, że masz dałnixa? XD [O] Zdaję sobie z tego sprawę[P] Czasami jesteś troszeczke kochana, wiesz? [O] Zawsze****[P] Ale w sumiesz bardziej świrnięta, wiesz? XD [O] Jak ja grzeczna[P] Kiedy ślub? [O] W czerwcu 2023[P] Kiedy będzie małe dzidzi?! [O] WY SIĘ ZGADALIŚCIE?[P] Dziewczynka/Chłopczyk? [O] I to i to[P] Lubisz jak sie dławie? [O] XDDDDDDDDDDd Dzięęęęęęęękuję! Najlepsze pytanka oczywiście zadał mi , ale nominuję ! :* 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Wiadomix, że zadałem najlepsze pytania XDDDS <3 A co do tej wyprowadzki to dobrze, walizki spakowane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak zwykle fajne odpowiedzi mała! AHA @@Weronikaa Edytowane 26 Lutego 2017 przez rwxpnx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Szykuj wóde na parapetówę, mała! XD :wub: Kocham Twoje długie nogi iiiiiiiiiiiiiii dania, które przygotowałaś <333 I dzięki za nominację, ciężarna :cycki: :love: ja Ciebie też @Weronikaa <3 Edytowane 26 Lutego 2017 przez pnxrwx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Hahahahahahah uwielbiam Was XDDDD Kc girls :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 yyy jak to sie stalo, ze tego nie zobaczylem nominacje widzialem mysle sobie "popytam" przepraszam kolezanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi