Skocz do zawartości

654 - Wallhackseries

polaczekkkkkkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:
NAWIAS. - polaczekkkkkkkkk
Nick podejrzanego:
654
IP podejrzanego:

78.8.223.27
SID podejrzanego:
STEAM_0:0:551650125
Data (dzień, gg:mm) zajścia: 21.03.2013r 19:57-20:26

Twoje demo:
http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1303211957-de_inferno-1363892220-1363893960.zip
Rodzaj czita: wallhack

Czasy podejrzanych akcji: W sumie całe demko można przeanalizować, ale takie akcje, które mi zapadły w pamięć z minuty 6:54,14:20. Znajdzie się tego pewnie więcej, ale jestem już śpiący i na szybko oglądałem to demko.

IP /Nazwa serwera:
Cs-classic.pl[FFA] - 31.186.82.184:27691

Tak jak sobie obiecałem tak też złapałem tego gnoja na czitowaniu. Chłopak bardzo dobry w kryciu się. Kiedy ktoś pojawia się na spect odrazu wallhack zostaje wyłączony w obawie przed kręceniem demka, ale zapomniał chyba o HLTV ;/ . Nasz kolega posiada Steam 2k4, na którym nie gra ponieważ woli poczitować na koncie 2k12.

W dniu 22.03.2013 o 14:04, NAWIAs. napisał(a):

Śmieszną dla mnie rzeczą jest, że koleś miał robione 6 razy ss-y, a żaden z adminów nie raczył przeglądnąc nigdy demka żeby go w koncu zbanować.

Ale to jest tylko moje zdanie :D Poczekajmy na reszte adminów itd.

No to Siwy to kiedy chciałeś wrzucić to demko? Koleś, który psuł ludziom przyjemność z gry, a co za tym idzie to zrażał ludzi do serwerowni, ponieważ ludzie mogli to odebrać tak, że administracja toleruje cziterów.PS. Tępić ku***stwo ;)

Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wallhack wykryty. - Gracz zostaje zbanowanyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności