PremO 12 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Nick: PremO Opis problemu: non steam: Gdy na czysto wchodze na byle jaki serwer, jestem szybszy niz inni gracze i mnie scina, naprawiam to poprzez zmienianie rozdzialki 2 razy na wyzsza a potem na ta jaka normalnie gram i jest dobrze lub mam normalna szybkosc chodzenia, ale po jakims czasie grania mam co chwile scine ktora trwa 1-2 sekundy i to samo na csie na steam tylko ze na steam zmienianie rozdzialki nie pomaga... Moze to jest od internetu. Dlatego zmieniam w srode prawdopodobnie internet z routera na światłowód. Jak zmienie internet i pomoze dam znac. I prosze nie pisac zebym zmienil priorytet na niski lub wysoki i komendy w konsoli typu interp, rate, cmdrate, updaterate bo i tak nie pomaga... ScreenShoot: --- System operacyjny: XP Kontakt: PW Inne: prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi