rac0 39 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Sposób II: Nick: rac0. Link do poradnika na forum: http://forum.cs-classic.pl/topic/55978-odpracowanie-warna/Powód warna: Dostałem UB i za kare mam 4 warny :D Komendy do cs 1.6 dla Adminów 1.amxmodmenu – Po wpisaniu tego do konsoli otwiera się główne menu 2.amx_ban "czas w minutach" "ip gracza" "powód" 3.amx_banid "czas w minutach" "nick gracza lub jego ip" "powód" 4.amx_banmenu Menu banów 5.amx_vote "Zmiana mapy?" "Tak" "Nie" 6.amx_cancelvote Anuluje głosowanie 7.amx_cfg <nazwa pliku> Laduje plik cfg. 8.amx_cfgmenu – menu cfg9.amx_chat Prywatny czat adminów 10.amx_who Pokazuje liczbę graczy oraz ich flagi (uprawnienia) 11.amx_votemap <map> Głosowanie na zmianę mapy. 12.amx_teammenu Menu przerzucania graczy do drużyn CT jak i do TT 13.amx_pause Ta oto komenda zatrzymuje serwer (pazuje go) Lepiej jej nie używać 14.amx_kickmenu Wyświetla menu do wyrzycania graczy z serwera. Myślę że ten poradnik się przyda Administratorom serwera CS 1.6 Edytowane 2 Marca 2017 przez rac0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 3 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 To masz napisać w odpowiednim dziale i podać link, na dodatek tekst jest skopiowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi