TheShizeR 0 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Przedstawiam wam gotową paczkę pod serwer Free For All [FFA]:-Paczki nie zrobiłem ja, znalazłem ją na komputerze.-Paczka była wgrywana na mój serwer, nie ma żadnych błedów.Pluginy: (Plik Plugins.ini) [center]; Custom - Add 3rd party plugins here[/center] ad_manager.amxx ; reklamyadmin_freelook.amxx ; Admin widzi wszystkie kameryadminlisten.amxx ; admin_spec_esp.amxx ; Admin ma ESPAdmin_Screen3v15.amxx ; SSamx_ssban.amxx ; Ban z SSabd.amxx ; afkbombtransfer.amxx ; gdy gracz jest AFK przekazuje komu innemu bombe bcd_hudtimer.amxx ; Odliczanie do wybuchu bombydescriptive_fire_in_the_hole.amxx ; PL Granatygrenade_trail.amxx ; Linie za granatamihsinfo.amxx ; INfo O HSniesmiertelne_hostage.amxx ; Niesmiertelene Hostage np cs_assaultamx_ip.amxx ; Pokazuje IP swear_replacement.amxx ; Blokada przeklenstwptb.amxx ; PRZERZUCA GRACZYstraznik_ex_interp.amxx ; Wybór interpuultimatess.amxx ; SSzakaz.amxx ; ZAKAZ REKLAMOWANIAzakazip.amxx ; ZAKAZ REKLAMOWANIA IP spree.amxx ; info na koniec rundypokazuj.amxx ; pokazuje info o serwerze , ranku galileo.amxx ; Wybór map Link do Pobrania:http://www25.zippyshare.com/v/19633624/file.html Życzę miłej Gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Fajna paczka , 8/10 Piwko leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Fajny zestawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha 0 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Fajny zestawPiwo leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Fajny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi