Fanatyk. 3 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam ,dlaczego gdy wchodzę na ten serwer jailbreak to nie słyszę CT wgl ,ustawienia mam na maxa Dodam że jak wbije na inny serwer to normalnie słyszę głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam zobacz czy nie masz ich zmutowanych pod komendą /mute ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Wejdz w folder cstrike i usun wszystkie pliki typu CSXGURAD czy cos takiego @Edit Powinno byc okolo 3 plikow w folderze z cs (nie cstrike sorry pomylilo mi sie) z poczatkiem CSX albo CSXGUARD nie pamietam dokladnie bo dawno na ns nie gralem ;) Edytowane 5 Marca 2017 przez BorixonC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk. 3 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Witam zobacz czy nie masz ich zmutowanych pod komendą /mute ! zmutowanych na pewno nie mam Wejdz w folder cstrike i usun wszystkie pliki typu CSXGURAD czy cos takiego nie widzę takiego pliku , które mam dokładnie usunąć :D Edytowane 5 Marca 2017 przez Fanatyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Wiem, że piszę już po fakcie ale miałem tak samo. Po prostu pobierz i zainstaluj grę jeszcze raz :D (może innym się to przyda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi