Skocz do zawartości

Pytanie do grafików :>

eqk

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka, od pewnego czasu zaczynam robić coraz więcej prac w photoshopie i potrzebne mi są pewne "efekty (?)", które znajdują się na googlach.

Chodzi mi o coś takiego:

pre_1488751332__c4da.jpg

Przykład zastosowania efektu:

pre_1488751543__zastosowanie.jpg

Stąd moje pytanie, pod jakim hasłem szukać takich efektów?

Z góry dzięki i pozdrawiam :)

@edit1 wie ktos moze misie? :>

Edytowane przez eqk

Są to rendery C4D, swoją drogą polecam Ci te od Platinification (jednego z nich użyłem w pracy, którą podałeś jako przykład) :)

• Like 1

18 godzin temu, dav3 napisał:

Są to rendery C4D, swoją drogą polecam Ci te od Platinification (jednego z nich użyłem w pracy, którą podałeś jako przykład) :)

Dzieki, we wtorek znalazłem już hasło, którym nazwane są te efekty, ale wciąż nie mogłem znaleźć tych, które by mi się spodobały. Naszczęscie te, które stworzyła/stworzył  Platinification są idealne :D Jeszcze raz dzięki :)

Nie szukaj takich prac pojedynczo w googlach, poszukaj gotowych paczek tworzonych przez ludzi na forach graficznych. W takiej paczce generalnie nie dość, że masz dość dużą ilość interesujących materiałów to również panuje w nich różnorodność i na pewno znajdziesz obraz którego potrzebujesz :P

• Like 1

• eqk zablokował(a), odblokował(a), podpiął/eła, zablokował(a), odblokował(a) i odpiął/ęła ten temat
  • eqk zablokował(a), odblokował(a), zablokował(a), odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
  • eqk odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
  • eqk odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności