eqk 440 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Hejka, od pewnego czasu zaczynam robić coraz więcej prac w photoshopie i potrzebne mi są pewne "efekty (?)", które znajdują się na googlach. Chodzi mi o coś takiego: Przykład zastosowania efektu: Stąd moje pytanie, pod jakim hasłem szukać takich efektów? Z góry dzięki i pozdrawiam :) @edit1 wie ktos moze misie? :> Edytowane 10 Marca 2017 przez eqk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Są to rendery C4D, swoją drogą polecam Ci te od Platinification (jednego z nich użyłem w pracy, którą podałeś jako przykład) :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 18 godzin temu, dav3 napisał: Są to rendery C4D, swoją drogą polecam Ci te od Platinification (jednego z nich użyłem w pracy, którą podałeś jako przykład) :) Dzieki, we wtorek znalazłem już hasło, którym nazwane są te efekty, ale wciąż nie mogłem znaleźć tych, które by mi się spodobały. Naszczęscie te, które stworzyła/stworzył Platinification są idealne :D Jeszcze raz dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Nie szukaj takich prac pojedynczo w googlach, poszukaj gotowych paczek tworzonych przez ludzi na forach graficznych. W takiej paczce generalnie nie dość, że masz dość dużą ilość interesujących materiałów to również panuje w nich różnorodność i na pewno znajdziesz obraz którego potrzebujesz :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi