MegicSwer 2 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 1.Twój Nick: KozaKEE 2.Nick admina/gracza który zawinił: AtV Krasnik. 3.Admin/Gracz : Admin. 4.Data i godzina: 16:29 , piątek 22 marca. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Du bist von diesem Server gebannt![AMXBans] Es sind noch 59 Minuten und 33 Sekunden uebrig von Deinem Bann.[AMXBans] Gebannter Nickname : KozaKEE[AMXBans] Grund : ' Ochlon '[AMXBans] Du kannst dich ueber deinen Bann hier beschweren @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Deine SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Deine IP : ' 31.174.104.149 '[AMXBans] ======================================= 6.Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze. Raz przeklnełem bo się wkurzyłem i dostałem bana na 1h odrazu. Admin to jakaś kompletna porażka. Inni przeklinają i przeklinają , nie wykonuja celów mapy. A ten admin co robi ? Nic wgl.. nie reaguje. Proszę o ostrzeżenie dla tego dzieciaka. Jeżeli kolega nie daje banów to czemu mi daje..? Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Wycinek z konsoli to żadne dowody, sam się przyznałeś do braku kultury na serwerze więc ban słuszny. A na resztę rzeczy które mówisz nie masz dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak dowodówJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi