Chemikphp 28 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 ostatnimi czasy jak gram dużo ludzi dostaje tygodniowe bany xd co mnie bardzo zasmuciło bo wykrywa to u graczy którzy owego cheata nie używają, ostatni weeekend czy może 2 temu w ciągu dnia (grałem cały dzień) wyleciało z serwera około 20 osób możliwe jest to że plugin jest wadliwy :>? i btw co się stało z forum stare było lepsze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) To się zaczęło około 2 tygodnie temu w niedzielę kiedy to plugin zaczął masowo banować. Wtedy ponad 10 graczy dostało bany na tydzień. I to był początek tego wszystkiego. Ps. Wszystkie bany były za to o czym wspomniał kolega wyżej :) Od tego czasu codziennie kilka osób jest za to karanych. Edytowane 9 Marca 2017 przez CYGAN xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Sprawdźcie teraz i dajcie znać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 pograłem dzisiaj troszku, myślę że już jest okej, jedyna opcja wynagrodzić vipa/pro vipa tym co dostali niesłusznie bana przez błąd systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Wystarczającą nagrodą dla Was jest to, że już nie musicie obawiać się o bana na serwerze. To zdecydowanie powinno Wam wystarczyć. Co do forum, możliwe, że stare było lepsze, takie jest Twoje zdanie - osobiście uważam, że stać w miejscu nie można bo to wyglądałoby tak, jakbyś nosił dzwony w 2017 roku. Plugin został poprawiony czy usunięty? Edytowane 17 Marca 2017 przez Obviously Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Poprawiony, ale co do banów co ludzie dostali to im trzeba jakoś to zrekompensować :D ja akurat nie miałem, ale trochu graczy pozbyło się vipa/pro vipa także jestem za oddaniem im (tygodnia) bo takie bany wpadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Do mnie ani do zastępcy nikt się nie zgłaszał,że wyrwał bana na tydzień za nic i przepadł mu ProVIP,VIP itd. Jak się ktokolwiek zgłosi,będę myślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi