LuBiS`_ 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To ogólnie mój pierwszy wywiad więc mogą być nie dociągnięcia i mała ilość pytań . LuBiS`_ Semi Witam Siema Może na sam początek nam się przedstawisz ? Nazywam się Mateusz mój nick to Semi , mam 15 lat będę miał 16 pierwszego lutego . Czym dokładniej w twoim życiu się zajmujesz ? Chodzisz może jeszcze do szkoły czy już na studia ? Hahahhaha na studia dobreee chodzę do szkoły Zajmuje się komputerami składam znajomym itp. Wybieram kierunek do zawodówki na mechanika elektrycznego Teraz może bardziej rodzinne pytanie masz brata lub siostrę ? Siostrę,która mi codziennie dogryza Może teraz pytanie dotyczące cs`a . Jak się zaczęła twoja przygoda z cs`em ? yy... Pewnego razu przyszedł do mnie kolega i wrzucił mi tą grę z pendrajwa na kompa i tak się zaczęła moje przygoda(granie na botach Nie miałem neta ) Dość długo mniemam , że grasz w c,s ? No parę dobrych lat Może jaki typ piosenek preferujesz i w jakie gry grasz ? Hmmm Piosenki,lubię w nich takie pierdolnięcie np jak w dubstep . Na to miast gry to będzie typ FPS i (nie znam określenia) typu GTA saints row takie na misje podchodzące realizmem do realnego świata. Teraz jakieś zadam pytanie dotyczące forum . Czy chciałbyś poprawić coś w naszej administracji ? W Administracji nic nie chciałbym poprawić ! No to na sam koniec może chciałabyś kogoś pozdrowić ? Tak Chciałbym pozdrowić Całą ekipę z Cs-Classic no i oczywiście MAME Może na koniec dowiemy się jak mama się nazywa ?[ Jeśli chodzi o mamę to Dorota I jeszcze ostatnie pytanie , jaką rangę chciałbyś dostać czy też starasz się o nią ? No Ubiegam się o Junior Admina (ale ciii) I na koniec Jeszcze 1 pozdro dla mojego pieska Kapsla kochany Jamniczek Dzięki serdecznie ze możliwość przeprowadzenie z tobą wywiadu . Też Dziękuje( myślę że takie wywiady są bardzo dobre ponieważ wiele osób się o tobie wiele dowie . Spodobało się postaw piwko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no fajny wywiad , ale troszke krótki ale to Twój pierwszy wiec luz leci piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mi się podoba wywiad Ogólnie niektóre rzeczy mnie rozbawiły (jak to u Semiego bywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Haha, fajny wywiad, rozwaliło mnie odrazu przy początku zaraz się pośmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dobry wywiad. mnie rozwaliły pozdrowienie dla kapselka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Fajny Wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Trochę krótki, ale jak na pierwszy wywiad to fajny. Piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 A mnie to już nie pozdrowisz ?? A będziesz coś chciał :DWywiadzik fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Fajny wywiadzik masz piwko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nieźle nieźle. Czekam na tsie na wywiad ze mna I oczywiscie masz browca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 fajny wywiad wiecej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi