Rumu. 109 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) 1. Funkcja (Admin, Strażnik): Strażnik 2. Nick :Rumunejszyn 3. Imię: Kuba 4. Wiek: 14 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 6. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):7/10 7. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Rumunejszyn/193.33.177.87:27051/ 9. Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Pasją do gier komputerowych zaraził mnie kuzyn, najpierw grałem w produkcje takie jak minecraft itp. Gdy nadeszła era cs 1.6 kolega pokazał mi tryb Jail Break. Po kilku miesiącach grania w ten tryb zaczęli denerwować mnie użytkownicy freekillujący. Chciałbym w możliwy sposób ograniczyć im dostęp do grania po stronie ct. 10. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ok 2 h dziennie 12. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Gram w dni robocze i weekendy w godzinach 14:00-18:00 13. Staż w grze Counter Strike 1.6:Ok 8 miesięcy 14. Czy byłeś już administratorem?(Nie podajemy linków):TAK Edytowane 9 Marca 2017 przez Rumunejszyn 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Na tak. Ogarnia Często na serwerze Wykupił naszą klasę vip Rozpisał się Gdy jestem na serwerze zgłasza mi błędy innych graczy/serwera Nie ma co na siłę szukać minusów, czekam aż przyjmiecie go na pokładzie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jestem na tak ponieważ : + / - Mimo wieku ogarniasz i dobrze się z tobą gra + GT bardzo dobre + znasz regulamin i AMX + byłeś adminem nie widzę żadnych problemów związanych z tobą powodzenia rumunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Za okresem próbnym: - Wiek +/- Amx + GT + Doświadczenie + Ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ja jestem za okresem próbnym +/- Wiek + Z tego co widziałem ogarniasz + Posty + GT + Masz tak samo na imię jak ja XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Jestem za okresem próbnym -/+ Wiek (Ogarnia) + GameTracker nieziemski chociaż miałem lepszy za tamtych czasów :) -/+ AmxModMenu (Byłeś kiedyś adminem więc mam nadzieje że sobie poradzisz) - Posty do poprawy. -/+ Spędzaj więcej czasu na forum. + Regulamin + Rozpiska Liczę Na Plusik :) Pozdrawiam Troplelek Edytowane 9 Marca 2017 przez Troplelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 10 minut temu, Troplelek napisał: Jestem za okresem próbnym -/+ Wiek (Ogarnia) + GameTracker nieziemski chociaż miałem lepszy za tamtych czasów :) -/+ AmxModMenu (Byłeś kiedyś adminem więc mam nadzieje że sobie poradzisz) - Posty do poprawy. -/+ Spędzaj więcej czasu na forum. + Regulamin + Rozpiska Liczę Na Plusik :) Pozdrawiam Troplelek Masz i plusik ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Wypowiedź we własnym podaniu. Podanie odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi