Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) 1. Nick: Troplelek 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 14 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Troplelek/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Kamil mam 14 lat, interesuję się sportem oraz informatyką, ale szczególnie graniem na waszej sieci, bardzo lubię zwierzęta a szczególnie pieski i kotki. <3 Chciałbym zostać strażnikiem z powodów które każdy powinien znać np. Freekilujące, obrażające innych graczy, podnoszących/krzykliwych przez mikrofon osób. Chciałbym także zostać strażnikiem z pasji do jailbreaka <3 Nie mam żadnych wrogów na jb, wręcz przeciwnie :) Gt w najbliższym czasie poprawie. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: http://steamcommunity.com/profiles/76561198332143391/ lecz nie posiadam kupionego cs 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4 godziny dziennie [przeważnie] 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 2-4 h Weekendy po szkolę 3-7 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): W trakcie, lecz nie mam piskliwego głosu i adminom/graczom nie przeszkadza mój głos ! 12. Staż w grze counter strike 1.6: Jeżeli się orientuję to chyba 5 jak w moim starym podaniu, ale nie jestem pewien. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak strażnikiem na tym serwerze/Adminem Edytowane 9 Marca 2017 przez Troplelek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jestem na Tak: [+]GameTracker, [+]Rozpisane podanie, [+]Znajomość regulaminu, [+]Ogarnięty (jak na swój wiek) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Na tak Ogarnięty Gt Pomocny (bardzo duzo zgłasza mi.n mi) @edit A i tak by the way w GT nie masz co poprawiać jedynie grać tyle ile dasz radę ;) Edytowane 9 Marca 2017 przez Nemo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 No jak najbardziej na tak ???? +/- wiek + ogarnia + GT + staż + pomocny + nie wchodzi w konflikty + Same plusy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jestem na tak +/-Wiek +Ogarnia +Pomocy +Bezkonfliktowy +/-GT Powodzenia :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Na tak : + ogarnięty i dobrze się z nim gadałem +zna regulamin i nie sprawia problemów +posiada mikrofon i myślę że można dać mu szansę na wykazanie się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jesteś ogarnięty, jak na swój wiek, aktywny na serwerze i forum, ogólnie to wymagania spełniasz. Podsumowując, jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na tak +Wiek +Ogarnięty +GT +Wszystko :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja jestem na tak: + gt + micro + ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No i napisałeś wreszcie to podanie oczywiście jestem na TAK spoko się z tobą rozmawia w csie jak i na tsie znasz regulamin.Masz pasję do JB więc nie widzę przeszkód powodzonka :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Reklamowanie podania na Czatbox'ie. Podanie odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi