Skocz do zawartości

[Odrzucone] nope !! ;*

nopenopenope

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: nope
Link do SS: Brak
Wycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC] 
||| Zostales zbanowany! 
||| Nick: nope !! ;* 
||| IP: 
||| Steam ID: STEAM_0:0:18574952 
||| Powod: AB 
||| Nalozono:  
||| Czas bana: zawsze 
||| Mapa:  map  
||| Pozostalo:  
||| Ban wygasa: Nigdy 
[CSC]-------------------------------------[CSC] 
Serwer: deathrun
Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/38833.html
hejka naklejka,

wchodze na serwer i nagle, kompletnie bez powodu, dostaje bana z powodem 'AB', a z tego co widze aktywnego bana nie mam. jestem rowniez pewny, ze to nie pomylka, bo bylo malo osob online. prawdopodobnie admin rias gremory zbanowal mnie z osobistych pobudek, w zwiazku z czym licze na wyciagniecie wobec niego konsekwencji za gowniarskie zachowanie i naduzywanie admina.

pozdrawiam cieplutko i zyzce milego dnia

No nie opowiadaj, że to ban bez powodu. Sam banowałem komendą amx_addban więc nie dziwota, że nic na amxbans nie widać.

Jednak jeśli moje słowo to za mało, możecie sobie wziąć jakiegokolwiek admina czy bardziej rozeznanego gracza DR i każdy z nich powie wam czemu ten wieśniak dostał perma (i to nie jednego). Dodatkowo ten kto ma mnie na steam w znajomych, może śmiało zaglądnąć w komentarze pod moim profilem i zobaczyć na własne oczy odzew na bany tego osobnika.

Tyle ode mnie. Nie pozdrawiam.

Godzinę temu, Freelancer napisał:

Sam banowałem komendą amx_addban więc nie dziwota, że nic na amxbans nie widać.

a skadze ta niestandardowa metoda bana? odpowiem za freelancera - poniewaz zbanowal mnie kiedy nawet nie blyem na serwerze. byla to reakcja na przykre slowa prawdy na steamie, a wiec za akcje w zaden sposob niemajaca wplywu na zycie serwera. nie zlamalem zadnego punktu regulaminu.

Godzinę temu, Freelancer napisał:

Jednak jeśli moje słowo to za mało, możecie sobie wziąć jakiegokolwiek admina czy bardziej rozeznanego gracza DR i każdy z nich powie wam czemu ten wieśniak dostał perma (i to nie jednego). Dodatkowo ten kto ma mnie na steam w znajomych, może śmiało zaglądnąć w komentarze pod moim profilem i zobaczyć na własne oczy odzew na bany tego osobnika.

dokladnie tak jak myslalem - zero konkretow, sterta jakichs durnych wymowek. jako admin wystawiajacy bana powinienes sam wyjasnic za co mnie zbanowales, zamiast szukac pomocy wsrod innych adminow i graczy. najlepiej wskaz punkt regulaminu, ktory w jakikolwiek sposob naruszylem. jeszcze na dodatek w tym swoim nic nie wartym poscie mnie obrazasz, no no, przykladny admin.

mimo wszystko pozdrawiam i licze ze kiedys przejrzysz na oczy :^) dziewczyny w 3d sa fajniejsze, zaufaj mi.

Temat zamykam, miałeś tu niejednego bana, a opiekun ma prawo banować na dłuższy okres jeżeli uzna, że przewinienie tego wymagało. Miałeś bana, wszedłeś na aktywnym, dostałeś perma.

Zamykam

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi.

PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności