RedMisiek 109 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Nick: R3D.M.I.S.I.E.K. Powód: Mój dział właśnie wchodzi w jeden z okresów w którym jest bardzo dużo pracy. Co za tym idzie moja aktywność będzie zmniejszona ale nie zerowa. Widać to już od jakiegoś czasu po moim GT. Jak tylko mam jakiś czas wolny staram się go jak najwięcej spędzać na serwerze. Mam nadzieję że będzie tego czasu jak najwięcej. W tym roku "dorobiłem" się w miarę :-) ogarniętego zastępcy więc nie powinno być tak źle. Czas: Czas....jak zawsze pojęcie względne....niestety nie jestem tego w stanie dokładnie określić. Wszystko zależy jak ogarnę klientów, niestety ( albo "stety" :-) ) mam kontrahentów w całej Europie dlatego nie jestem w stanie określić jakie będą mieli kaprysy :-) Pozdrawiam z Mazurskiej Dziczy :-) :-) Edytowane 10 Marca 2017 przez RedMisiek błąd w pisowni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 zrozumiałem pisałeś mi już na pw. Przyjmuje nieobecność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi