Diablox9 505 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 PROPOZYCJA : Jest to skromna propozycja która może się przyda. Chodzi dokładnie żeby jak się klika w nick na "SB" to wyskakuję tej osoby nick w który się kliknie i ta wiadomość którą będziemy pisać to będzie się kierować do niej (tej osoby). Tak było na starym forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tak ja było na starym forum nie ? Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jak najbardziej ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 black ale ty wymyślasz ale jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Po najechaniu na Nick uzytkownika na SB wyświetla się jego profil. To powinno starczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Po najechaniu na Nick uzytkownika na SB wyświetla się jego profil. To powinno starczyć. Chyba nie rozumiesz o co mi chodzi bo cię nie było na starym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Czemu nie ? Mi sie to podoba ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 To było fajne i przydatne Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jest to na zasadzie że klikasz w nick i na shoutboxie pojawia się Twoja Wiadomość ze skierowaniem do danej osoby? Czyli dajmy przykład Klikam na Twój nick i z kolorem się wyświetlasz? Czyli BR3ND, <wiadomość>. Otóż jest to Awykonalne ze względu na niekompatybilną wersje stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jest to na zasadzie że klikasz w nick i na shoutboxie pojawia się Twoja Wiadomość ze skierowaniem do danej osoby? Czyli dajmy przykład Klikam na Twój nick i z kolorem się wyświetlasz? Czyli BR3ND, <wiadomość>. Otóż jest to Awykonalne ze względu na niekompatybilną wersje stylu. Aha no to lipka ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie da radyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi