eqk 440 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Cześć, moją propozycją jest zmienienie kształtu avataru do jego poprzedniej wersji-kwadratu. Ułatwiłoby to pracę grafikom, którzy przez okrągły kształt avatarów, muszą umieścić (jeżeli zleceniodawca chcę) napis w odpowiednim miejscu, tak, aby nie został on przycięty. No, to by było tyle misie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem za Good Idea! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 W sumie to bardzo dobry pomysł,lepiej się będzie robiło avk oraz lepiej to wygląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Też jestem za. Tak jak np. widać u mnie po zmianie ucina napis z avataru:/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 4 razy na tak, przechodzisz do finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jak najbardziej za. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Te kwadratu psują cały styl.. Okrągłe avatary to cud, poza tym jeżeli grafik używa mózgu chociaż w 10% to wie, że taki napis powinien umieścić na środku :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Tyle że wersja kwadratowa w niektórych miejsca wyglądałaby okropnie i całkowicie by nie pasowała. W tematach macie kwadratowy avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 6 godzin temu, -_- napisał: Tyle że wersja kwadratowa w niektórych miejsca wyglądałaby okropnie i całkowicie by nie pasowała. W tematach macie kwadratowy avatar. No i właśnie wygląda to strasznie słabo moim zdaniem, avatary w postach powinny zostać zmniejszone do 100px oraz zaookrąglone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi