eqk 440 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Cześć, moją propozycją jest zmienienie kształtu avataru do jego poprzedniej wersji-kwadratu. Ułatwiłoby to pracę grafikom, którzy przez okrągły kształt avatarów, muszą umieścić (jeżeli zleceniodawca chcę) napis w odpowiednim miejscu, tak, aby nie został on przycięty. No, to by było tyle misie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem za Good Idea! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 W sumie to bardzo dobry pomysł,lepiej się będzie robiło avk oraz lepiej to wygląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Też jestem za. Tak jak np. widać u mnie po zmianie ucina napis z avataru:/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 4 razy na tak, przechodzisz do finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jak najbardziej za. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Te kwadratu psują cały styl.. Okrągłe avatary to cud, poza tym jeżeli grafik używa mózgu chociaż w 10% to wie, że taki napis powinien umieścić na środku :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Tyle że wersja kwadratowa w niektórych miejsca wyglądałaby okropnie i całkowicie by nie pasowała. W tematach macie kwadratowy avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 6 godzin temu, -_- napisał: Tyle że wersja kwadratowa w niektórych miejsca wyglądałaby okropnie i całkowicie by nie pasowała. W tematach macie kwadratowy avatar. No i właśnie wygląda to strasznie słabo moim zdaniem, avatary w postach powinny zostać zmniejszone do 100px oraz zaookrąglone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi