Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Nick: SonGokuLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/39002.html tak jak w temacie, przez przypadek zbanowalem mojego kolege na 3 h. Prosze o ub dla niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Dodam w temacie, że to tylko pomyłka i nie jestem zły, żeby nie było to tak jak w przypadku moim i miśka gdzie mu zrobiłem ss'y przez przypadek. Pozdrówka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi