Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Otwieram rekrutację na opiekuna serwera Only DD2 Nick na serwerze: Imię: Wiek: GT: Ile grasz na serwerze: Ile możesz poświęcić czasu na serwer: Znajomość AMXX: (0-10 | Brak-Celująca) Znajomość amxmodmenu (0-10): Czy byłeś kiedyś na podobnym stanowisku: Coś o sobie: Dlaczego akurat Ty: Staż na forum: Staż na sieci: Doświadczenie z mod'em: Pełniłeś/pełnisz u nas jakieś funkcje: 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Nick na serwerze: Siwy, może zmienię pod forum Imię: Miłosz Wiek: 19 GT: https://www.gametracker.com/player/Siwy/193.33.177.101:27156/ Ile grasz na serwerze: Od jego początków na CSC, z dziurami w czasie Ile możesz poświęcić czasu na serwer: 2-3h Znajomość AMXX: (0-10 | Brak-Celująca) 9 Znajomość amxmodmenu (0-10): 10 Czy byłeś kiedyś na podobnym stanowisku: Pełniłem już tą funkcję Coś o sobie: pominę to Dlaczego akurat Ty: Początkowo myślałem że Discus da sobie radę sam, i czekałem na kogoś kto napisze podanie (zwykle) od napisania tematu na takie stanowiska są odpowiedzi w moment, a tutaj cisza. I potrzeba osoby do FTP, więc się zgłaszam. Staż na forum: Rejestracja 2012, emerytowany moderator - to chyba największe moje osiągnięcie na forum Staż na sieci: Wielokrotny admin, członek UBTeam.. ale to samo pytanie co wyżej. Doświadczenie z mod'em: FFa najprostszy mod w 1.6 , ale było. Pełniłeś/pełnisz u nas jakieś funkcje: Jedynie admin, w przyszłości mam nadzieję moderator działów związanych z 1.6 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Miłosz wiem że nadajesz się na te stanowisko Masz moje poparcie. Jak coś mogę Ci pomagać jako zastępca gdy Karol podejmie decyzję. Pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Dnia 14.03.2017 o 17:46, Miłosz napisał: Nick na serwerze: Siwy, może zmienię pod forum Imię: Miłosz Wiek: 19 GT: https://www.gametracker.com/player/Siwy/193.33.177.101:27156/ Ile grasz na serwerze: Od jego początków na CSC, z dziurami w czasie Ile możesz poświęcić czasu na serwer: 2-3h Znajomość AMXX: (0-10 | Brak-Celująca) 9 Znajomość amxmodmenu (0-10): 10 Czy byłeś kiedyś na podobnym stanowisku: Pełniłem już tą funkcję Coś o sobie: pominę to Dlaczego akurat Ty: Początkowo myślałem że Discus da sobie radę sam, i czekałem na kogoś kto napisze podanie (zwykle) od napisania tematu na takie stanowiska są odpowiedzi w moment, a tutaj cisza. I potrzeba osoby do FTP, więc się zgłaszam. Staż na forum: Rejestracja 2012, emerytowany moderator - to chyba największe moje osiągnięcie na forum Staż na sieci: Wielokrotny admin, członek UBTeam.. ale to samo pytanie co wyżej. Doświadczenie z mod'em: FFa najprostszy mod w 1.6 , ale było. Pełniłeś/pełnisz u nas jakieś funkcje: Jedynie admin, w przyszłości mam nadzieję moderator działów związanych z 1.6 Przestraszyłeś niektórych -> nie chcieli pisać podań :D Przyjęty. Gratulacje! 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Otwieram rekrutację na opiekunów serwera DD2 cs 1.6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Nick na serwerze:CreW_ Imię:Rehi Wiek:17+ GT:https://www.gametracker.com/player/CreW_/193.33.177.101:27156/ Ile grasz na serwerze: 1rok Ile możesz poświęcić czasu na serwer:2-3h Znajomość AMXX: (0-10 | Brak-Celująca) 9 Znajomość amxmodmenu (0-10):9 Czy byłeś kiedyś na podobnym stanowisku: Na podobnym tak, ale na forum pierwszy raz. Coś o sobie: Witam, jestem tutaj ponad rok czasu nie kazdy mnie zna ale napisze jeszcze raz niechce to ukrywac, jestem obcym krajowcem, mieszkam w Polsce juz 11 lat i daje rade z jezykiem. Dlaczego akurat Ty: Serwer upadl prawie do 0, ja jestem i bede tu aby ją podniesc do gory. Staż na forum:5 kwiecien 2017r. Staż na sieci:ADMIN DD2, zrezygnowalem tydzien temu z rangi. Doświadczenie z mod'em: Nie znam Pełniłeś/pełnisz u nas jakieś funkcje: Tak, Admin na dd2 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick na serwerze: PIOTR Imię: Piotrek Wiek: 18 w Lipcu GT: https://www.gametracker.com/player/PIOTR/193.33.177.101:27156/ Ile grasz na serwerze: Niecały rok Ile możesz poświęcić czasu na serwer: Do 2-3 godzin Znajomość AMXX: (0-10 | Brak-Celująca): 8 Znajomość amxmodmenu (0-10): 9.5 Czy byłeś kiedyś na podobnym stanowisku: Kiedyś bawiłem się HLDS, przez co dużo się nauczyłem. Coś o sobie: Lubię jeździć na rowerze, pokopać w noge, grać w gry itd. Dlaczego akurat Ty: Jestem kreatywny, mam duże doświadczenie jako admin, na ODD2 grywałem od początku mojej przygody z CS'em (8 lat), Do tego chciałbym pomóc postawić serwer na nogi. Staż na forum: 18 Grudzień 2016 Staż na sieci: Strażnik JB, Admin JB, DD2, DR Doświadczenie z mod'em: Jeśli ten HLDS sie do tego zalicza to ODD2 Pełniłeś/pełnisz u nas jakieś funkcje: Tak jak wyżej. Troszkę pokręcony ten wzór Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez PIOTR_xD 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 W dniu 26.04.2018 o 00:10, CreW_ napisał: Nick na serwerze:CreW_ Imię:Rehi Wiek:17+ GT:https://www.gametracker.com/player/CreW_/193.33.177.101:27156/ Ile grasz na serwerze: 1rok Ile możesz poświęcić czasu na serwer:2-3h Znajomość AMXX: (0-10 | Brak-Celująca) 9 Znajomość amxmodmenu (0-10):9 Czy byłeś kiedyś na podobnym stanowisku: Na podobnym tak, ale na forum pierwszy raz. Coś o sobie: Witam, jestem tutaj ponad rok czasu nie kazdy mnie zna ale napisze jeszcze raz niechce to ukrywac, jestem obcym krajowcem, mieszkam w Polsce juz 11 lat i daje rade z jezykiem. Dlaczego akurat Ty: Serwer upadl prawie do 0, ja jestem i bede tu aby ją podniesc do gory. Staż na forum:5 kwiecien 2017r. Staż na sieci:ADMIN DD2, zrezygnowalem tydzien temu z rangi. Doświadczenie z mod'em: Nie znam Pełniłeś/pełnisz u nas jakieś funkcje: Tak, Admin na dd2 W dniu 26.04.2018 o 15:34, PIOTR_xD napisał: Nick na serwerze: PIOTR Imię: Piotrek Wiek: 18 w Lipcu GT: https://www.gametracker.com/player/PIOTR/193.33.177.101:27156/ Ile grasz na serwerze: Niecały rok Ile możesz poświęcić czasu na serwer: Do 2-3 godzin Znajomość AMXX: (0-10 | Brak-Celująca): 8 Znajomość amxmodmenu (0-10): 9.5 Czy byłeś kiedyś na podobnym stanowisku: Kiedyś bawiłem się HLDS, przez co dużo się nauczyłem. Coś o sobie: Lubię jeździć na rowerze, pokopać w noge, grać w gry itd. Dlaczego akurat Ty: Jestem kreatywny, mam duże doświadczenie jako admin, na ODD2 grywałem od początku mojej przygody z CS'em (8 lat), Do tego chciałbym pomóc postawić serwer na nogi. Staż na forum: 18 Grudzień 2016 Staż na sieci: Strażnik JB, Admin JB, DD2, DR Doświadczenie z mod'em: Jeśli ten HLDS sie do tego zalicza to ODD2 Pełniłeś/pełnisz u nas jakieś funkcje: Tak jak wyżej. Troszkę pokręcony ten wzór Zapraszam obu na PW 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi