Besi523 3 023 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jak wiadomo nasze forum jest teraz bardziej "zaokrąglone" i od początku aktualnie bannery wyglądały mi za kwadratowo także tutaj pytanie do Was czy mam wprowadzić te poprawki w pozostałych serwerach? Co prawda to niewielka zmiana, ale wizualnie moim zdaniem wygląda lepiej + dodałam ramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Pomysł jest dobry i jestem za ale idąc tym tokiem myślenia to awatary użytkowników też by należało zaokrąglić. Edytowane 13 Marca 2017 przez Zygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 krągłe jest piękne Jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Według mnie aktualne bannery są super i nie potrzeba żadnych zmian. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Zaokrąglone lepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Te forum nadal mi się nie podoba, jeden kolor - ciemny i tak dziwnie pusto, tutaj pasowało by zmienić to, ale jak się nie da to bannery jakimiś jasnymi kolorami. A co do najmniej już ważnej części, czyli prostokąt lub ścięte boki, chyba prostokąt wygląda lepiej Edytowane 13 Marca 2017 przez Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta.Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi