BoNzO :P 72 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Twój nick: Grotto Nick oskarżonego: Alpha IP/SID oskarżonego (komenda status): "Alpha" 868 STEAM_1:0:262372200 0 10:38 50 0 Godzina i data przewinienia:jakoś 12;15 Opis sytuacji: jestem w tt właczam pułapki i wyzwiska od razu :p Dowody (demo, SS, świadkowie): wycinek z konsoli Alpha : ty kurwo JoNaS : xD Grotto : nie pyskuj Czy mam cs a died JoNaS : a co zrobisz mu cos? JoNaS : on przynajmniej umie bhopa JoNaS : n Uwagi (opcjonalne): i jak dla mnie Jonasa zachowanie bym zaliczył jako prowokacje :) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Przeczytałem sobie większość logów i tam Alpha nie pisze nic w twoim kierunku Gracz Alpha i Jonas dostają bana za kulture. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi