PIWOSZ 5 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 1. Nick:PIWOSZ SPECJALA 2. Imię:Krystian 3. Wiek:27 4. Znajomość Sourcebans (1-10):10 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**: 8. Parę słów o sobie **:lubie jazde motorami w terenie, lubie wyzwania i adrenalinke;) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:poniewaz im wiecej tym lepiej dodatkowa para oczu napewno sie przyda na serwie 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:w miare mozliwosci 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):roznie nocne/poranne 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie gram w to 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Oto twój GT, bo chyba zaciągnąłeś wzór od serwerów cs : go https://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=PIWOSZ+SPECJALA Mi się podoba twoja kandydatura, jestem na tak. A główne powody to aktywność, wiek, godziny grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na tak + WIEK + doswiadczenie Tylko kulture trzeba bedzie poprawic bo admin musi sie ograniczac :) Rozwaliles mnie tym wzorem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na TAK. Sam cię namawiałem do złożenia podania, no i namówiłem:D. Jest dorosły, posiadał admina, więc zna się na rzeczy, a jak nie to admini są to mu pomogą jak czegoś nie będzie wiedział. Tak jak mistrz napisał piwosz jest trochę wybuchowy, ale to chyba każdemu się zdarza, też sam święty nie jestem. :D Także masz moje poparcie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na tak +Wiek +Doswiadczenie +Gt +Staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na tak: + Wiek + Aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Oczywiście że na TAK :) - wiek - staż - GT -doświadczenie Przyda się dodatkowy admin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jesteś dorosły, ogarnięty i doświadczony. Masz spory staż na serwerze. Jestem na tak, powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Na tak :) -potrzebni admini -znany - lubiany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Hmmm.. Aktualnie na Nie, ponieważ GameTracker 0. posty na forum 2 ryly, (gt mi nie wyświetla ale może to błąd z mojej strony ale nw) Formularz to wgl nie z tego co trzeba, słabo rozpisane podanie. Żeby innych nie urazić ale to że ktoś jest znany i lubiany to taki od tyłu argument, nie rozumiem wgl tego że tak piszecie bo co z tego że znany i lubiany ale najprostszej rzeczy jaką jest skopiowanie odpowiedniego wzoru, to on nw skąd wziąć. (od razu mówię to nie ma na celu nikogo obrazić/urazić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Podanie przyjete po rangę zgłoś się do Milosza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Najprawdopodobniej się rozmyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi