hagen1g 0 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Nick: hagen.Link do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: hagen. ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_0:1:197142571 ||| Powod: AimBot ||| Nalozono: 19.03.2017 - 10:43:42 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Serwer: only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/39928.html Dodatkowe uwagi ode mnie: Rozpisz mi to demko i powiedz gdzie widzisz aima bo nie czaje. Jakieś nie wiem szejki ściąganie na model czy co innego. Polecam też obejrzeć demka, 1/4 wstaw sobie w vegasa czy w inny program i sobie przybliz ekran zobacz czy mi cokolwiek ściąga na model, bo ja żadnego aima nie odpalałem. //EDIT: polecam też sprawdzić moje BL na tym koncie, tamte 2 konta jak zobaczysz w jednym temacie spaliłem ale na tym ani razu nic nie odpaliłem i na tym sidzie sobie zobacz zgłoszenia. Edytowane 25 Marca 2017 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Czekamy na rozpiskę od admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Demko: http://www6.zippyshare.com/v/sR9mX5y4/file.html Obejrzałem to demko kilka razy i uznałem, że gracz jest chyba jednak czysty, ale zastanawia mnie akcja, gdy hagen wbija na b z trupa i mam wrażenie, że celownik mu przeskakuje po głowach przeciwników. Niestety nie mogę demka rozpisać, ponieważ mam jakiś problem i nie pokazuje mi czasu demka, ale jest ono bardzo krótkie (2 akcje) i mam nadzieję, że UBTeam się nie obrazi :/ P.S. Info dla osób, które uważały, że nic nie robię z tym graczem... Jednak robiłem... Admin ma obowiązek nakręcić demko, a to nie trwa 5 sekund, żeby odrazu zbanować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen1g 0 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nic nie przeskakuje, jedynie ja sobie przeskakuje myszką na głowy to normalne chyba i celowanie w głowę to nie aim jak każdy na ffa myśli, to trzeba nie znać wgl działania strzelanek, chyba normalne, że jak strzelasz w głowę, to najszybciej przeciwnika zabijesz a nie po nogach czy po brzuchu. W sumie aiming to z angielskiego celować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dobra, bez żartów: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/28678.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi