tsukuyomi 629 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Opis Problemu: Mój problem wygląda tak, że chciałbym sobie zrobić np. bindy administratora, robić bind np na RUSH OD 1:30. Wpisuję ( bind "v" "say RUSH OD 1:30" ), klikam przycisk v i na chacie wyskakuje tylko słowo RUSH, wiec ktoś jak to zrobić, aby był widoczny cały wyraz bindu? System na którym aktualnie grasz: Windows 7 Inne: Problem wyżej, kto pomoże daje lajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 A czy przypadkiem say nie powinno być przed "" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Podaj mi jeszcze przedrostek który uruchamia czat adminów bo, może w tym jest problem jeżeli chodzi o binda to powinno działać to na sto procent, testowałem na jb: bind v "say RUSH OD 1:30" Poprawiony bind bez "" możliwe że v nie reaguje tak samo miałem z o, spróbuj wpisać ten bind bezpośrednio do configa. Edytowane 20 Marca 2017 przez Maxtin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wpisałem tak: bind v ""say RUSH OD 1:30" i nadal nie działa, dajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 bind "klawisz" "komenda" a nie ""komenda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi