Nemciooo 608 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Wierszopodobny tekst napisany niżej został stworzony na prośbę bohatera. Nie ma na celu mówić wszystkiego na poważnie, Na gracza jailbreaka przyszła dziś pora, Co słucha z Nemo codziennie Nightcora. Dostał na serwie jaila ostatnio strażnika, Gra bardzo dobrze- spójrzcie na tego dzika. Raz spotkałem go na tsie, Nie znałem go- byłem daleko w lesie. Teraz znam go dobrze dość, I fajny jest ten jego mość. Pnij się ku wielkiemu skillu, Pozdrawiam Ciebie "Human" Kamilu. Możecie zostawić łapkę, jeszcze dziś pojawi się wiersz dla @Wercia. @Troplelek pozdrawiam. Edytowane 20 Marca 2017 przez Nemo. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Fajnie, Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Czekam niecierpliwie na moją kolej!!!! Cudooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nemo :* Piękne ?❤?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Bjutiful <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ładnie, ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi