Nemciooo 608 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Witam! W tym wierszu zamierzam wyrazić moje uczucia(to za dużo powiedziane troche). Na tsie usłyszałem głos kobiecy, Myślę od razu, nie będzie checy. A to bo z głosu starsza, No i dlatego będzie mi dalsza. Wtem trochę się z nią poznałem, Nawet na serwerze się z nią zgadałem. Bardzo dobrze radzi na FFA sobie, Co troche świadczy o jej osobie. Polubiłem ją z teamspeaka od razu, Szkoda, że na gadanie mamy tak mało czasu. Dzień w dzień oddaje się tej sieci, No i jakoś jej czas leci. Karol ją docenia marniej, Ale za jej robotę powinien bardziej. Również piękne robi grafiki, Nie wiem jak robi te pliki. Gustuje w świetnej muzyce, Aczkolwiek nie wiem jakie ma ... umiejętności muzyczne. Raz poznała jednego takiego, Co z lasu poznać mogliśmy jego. Czuję, że będzie coś więcej z wami, Wami, tak wami biedroneczkami :) Obyś była tak dalej, Nasza Werciu po świecie szalej :D [W 2 zwrotce- ostatnim wersie znalazłem rym, ale zastąpiłem go czymś bardziej poprawnym]. Piszcie propozycje o kim(znanym, z sieci CSC, czymś, czyjejś...) Man napisać. @Wercia. @Sasquatch pozdrawiam :D Edytowane 20 Marca 2017 przez Nemo. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To jest piękne ♥ Proszę o mnie teraz pracę ♥ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ojeju kocham rybko ma Ja teraz chcę zobaczyć wierszyk o Saskim proszę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nic nie mówiłeś że taki poeta z ciebie xD :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nie ma innego wyjścia, Nemo, karpiu smażony, Ze stawu schwytany, W ,,biedronce,, złożony, Masz ty chłopaku wariackie pomysły, Lecz wysil się lepiej, bo stawy aż wyschły. O Werci zdanie całkiem zacne, Lecz za ,,jednego takiego,, po mordzie Cie pacnę ! Imię posiadam, nick mam w profilu, Pisz więc to w zdaniach bo zamiast w biedronce, Wylądujesz dziś w Lidlu. Miałem napisać coś więcej ale to wystarczy :P :P Pozdro Poćwicz hehe Dzięki : ) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 603 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 23 godziny temu, Nemo. napisał: Aczkolwiek nie wiem jakie ma ... umiejętności muzyczne. CYCE XD Dobre, dobre pomarańczowe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 23 minuty temu, Freelancer napisał: CYCE XD Dobre, dobre pomarańczowe wiem, aczkolwiek jak pisałem chciałem to lepiej określić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dużo tego o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 577 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 4 godziny temu, Freelancer napisał: CYCE XD Dobre, dobre pomarańczowe Marek musiales zboku? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 603 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Godzinę temu, VORDEN napisał: Marek musiales zboku? :D Musialem : D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi