Nemciooo 608 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Witam. Dzisiaj opiszę postać z CSC, która prosiła o "pracę" opisującą i recenzującą jego osobę. Z wierszami robię krótką przerwę więc zaprezentuję recenzję/opis. Mowa dziś o osobie, która w tak młodym wieku olśniła nas swoimi pracami graficznymi na forum. Nie są to jednak tak świetne prace jak u @Sequell** aczkolwiek posiada talent nie wiele mniejszy. Przywołam sobię litery jego nicku by zaprezentować wam co przedstawia t osoba: E- jak [e]nergiczny. Młodzieniec ten posiada wiele zapału do pracy zarówno grając na serwerach jak i w robieniu plików obrazowych. ~Gdy po rozpoczęciu rundy na duscie idziesz z respa CT na galę, wali Ci już banie z pleców~ Jest to jeden z mych cytatów, który go opisuje. Q- jak [q]upa. Jest to dobre sformułowanie na tą literę, ponieważ gdy tylko pan @krzychux zagra przeciwko temu graczowi, to ma powyższe stwierdzenie "w boxerkach". I w końcu: K- jak kreatywny. Chłopiec ten zarówno jest kreatywny w grze jak i w robiniu prac. Podczas gry ustala taktyki lepsze nawet niż Virtusi. Gdy robi prace pokusił bym się o stwierdzenie, że ma lepsze pomysły od: Picassa, Da Vinciego, a nawet gdy myśli nad pracami to lepiej niż słynny nieuczony Einstein. PRZEPRASZAM, JEŚLI NIE WYSZŁO, ACZKOLWIEK WENA DNIA DZISIEJSZEGO SIĘ KOŃCZY. Dodam jeszcze na koniec, że ma ta praca mieć na celu uwzględnić zalety omawianej postaci, a nie jej obrażać, jak i inne osoby wymienione~ cele chumorystyczne. Kolejna praca o: @Sasquatch napisz jak motyw ma mieć ta praca. Jeśli Ci się to spodobało to zostaw kciuka w bok i napisz kogo mam zachwalać. @eqk pozdrawiam. Edytowane 20 Marca 2017 przez Nemo. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nie jest złe. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Pikobelo rybko. W sumie ja tez bym takie cos chciala ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 ^ byłoby: wredna, egoistyczna, ruda, cwaniara, imbecyl, agresywna. Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Spoko tekscik rybaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Omg, to jest bjutiful! Nemo postarales się <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Haha, mega fajne xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Zostawiam Ci wolną rękę : ) postaraj się karpiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 7 minut temu, Sasquatch napisał: Zostawiam Ci wolną rękę : ) postaraj się karpiu gotowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 no dobra przekonałem się to dawaj teraz coś o mnie zobaczymy jaki kozak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi