Z3R0 7 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) 1. Nick: Zero#n0thing 2. Imię: Emil 3. Wiek: ~ 17 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/339948 8. Parę słów o sobie **: Mieszkam w małym mieście obok Olsztyna (Dobre Miasto). Lubie często pograć w csa i interesuję się e-sportem, nogą itp. Mam dystans do siebie i do wielu ludzi do pewnej granicy. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Znaczy byłem tu już admiem i powiem tak: Straciłem admina pewnie za brak aktywności na serwerze. Stało się to dlatego, gdyż na serwerze była bardzo duża cisza ( nikogo nie było). Na serwerze nie było czego zbytnio pilnować do pewnego czasu gdy zostały wprowadzone duże zmiany. Adminem chciałbym ponownie być ponieważ teraz na serwerze codziennie siedzi minimum 2 adminów i to nie zawsze, więc chciałbym pomóc wam i serwerowi. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:99458766 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dni robocze : 2-4h, weekendy 4-6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 17- 21 lub mniej , weekendy: 9-13 , 17-21 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2414h. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, tutaj Edytowane 21 Marca 2017 przez Z3R0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jeżeli nikt do godziny 15:00 dnia jutrzejszego się nie wypowie, podanie zostanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaltaz 28 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 O ile rekrutacja jest otwarta, to nie widzę żadnych powodów na nie. Aktywny, był już adminem, składka, mikro itp. na + Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG_Buntaaa 41 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Z tego co pamiętam ostatnie podanie zostało odrzucone z powodu zbyt dużej ilości adminow. Jeśli jest otwarta to dlaczego by nie, czasem podrzebna wieksza pomoc. Może nie tylko mi ludzie będą spamic w pracy o pomoc na serwie, he. Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Z racji tego, że zrezygnował jeden z administratorów biorę Cię na okres próbny 2 tygodni. Zapraszam na pw po dalsze informacje. Jeśli nie odpiszę za szybko, to z góry przepraszam, ale mam strasznie dużo problemów na głowie. Liczę na wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi