Nemciooo 608 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Witam! Po jakiejś tam nieobecności piszę kolejny wiersz na życzenie @Wercia.. Jeszcze dziś pojawi się kolejna praca. Chciałbym zaznaczyć iż moje teksty nie są mistrzostwem alew jakimś stopniu mnie rozwijają. Jeśli chcesz chociaż trochę mnie rozwinąć to zostaw łapkę w bok i napisz o kim pisać kolejne tematy. Pozdrawiam. Gdy zasiadłem do komputera, Poznałem człowieka- nie frajera. Brzmiał na grubo lat dziewiętnaście, A najbardziej lubił grać na duscie. Na tsie classicowym z Werką wraz, Prowadzą kanał, który każdy odwiedził nie raz. Jest tam zawsze miło, Żeby lepiej się nam żyło. A to zasługa tego pana, Który poprawia humor nawet z rana. Jego charakter jest wspaniały, Ogólnie super jest cały. Mam kontakt bardzo dobry z nim, Jak chce to zwiedze z owym Rzym. Trzym się drogi Borixu nasz, Liczę, że zawsze sobię radę dasz. @Borix pozdrawiam. Następna praca o: @Wercia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dobra ten mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Najlepsza boróweczka pod słońcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 573 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 widze, ze siec pozwala wam odkrywac swoje ukryte talenty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Powiem ci, ze masz talent ziom. Ten wiersz jak dla mnie najlepszy. Leci + ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi