Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 1. Serwer: DR2. Nick: Siwy3. Imię: Nie ważne4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: dużo9. Opisać siebie: Co tu powiedzieć ... 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo jest powiedzmy "niedobór" adminów Wiele graczy skraca, łamie regulamin i inne, ja chcę właśnie temu zapobiec 11. Linki do reklam: a myśle że nie musze reklamuje prawie codziennie po max 1h, (bo nie będę siedział cały czas) cod'a12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS Z WYMAGAŃ.. Wszystko jest, ale warny od blipa których nasz h@ nie chce mi zdjąć Oceniajcie bez tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 TAK Ogarniałeś COD'a to i też DR ogarniesz Wiek Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jestem na tak. Jesteś dobrym adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jestem na Tak.Masz spełnione wymagania(prócz warnów) na Codzie ponoć dajesz rade myślę że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 na TAK -Wiek -AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jestem na TAK. Wymagania są więc nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo89 10 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Tak -Wiek -amx Wszystko ok Wielki + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Warny są ode mnie i co w związku z tym? Wszystkie są słuszne więc nie widzę powodu czemu karol miał bu je zdejmować bez odrabiania? a tym bardziej nie rozumiem czemu mają nie być brane pod uwagę... od kogo masz mieć warna jak jestem jedynym moderatorem aktualnie?? Jak odrobisz warny będzie Tak. Aktualnie na Nie głównie właśnie z powodu warnów a druga rzecz to nie wiem czy będziesz miał czas ogarnąć 3 serwery na raz? ale tak jak mówię będziesz miał 0 warnów (tzn. odrobisz je a nie magicznie znikną) to będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Na ffa musze byc, na codzie juz nie jestem admem wiec... to nie 3 No dobra 2 ale i tak odrób warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOO 2 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jestem na TAK ! -Wiek (+) -AmxModMenu (+) -Składka (+) Widać , że się stara o tą posade na Admin[DR] Jest : -Miły (+) -Ogarniety (+) -Kultularny (+) -Umie pisać z Ortografią (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zdecydowanie na TAK. Siwy nigdy nie śpi! Wiek + AMX + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Na TAK -wiek -amx -ogarnia COD`a to DR też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Na NIE. Admina można mieć tylko na jednym serwerze. Gdzie jest to napisane? jak ogarnie 2 to czemu nie? | Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Tak Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbę autoraJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi