Gość Itachi Uchiha Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Wzór: Twój nick:Yato! Nick oskarżonego: fnatic.Flusha IP/SID oskarżonego (komenda status):37.248.164.232 Nonsteam Godzina i data przewinienia: 22:15 Opis sytuacji:Miałem życzenie,a gracz po prostu mnie zabił. Nawet go nie walnąłem Dowody (demo, screeny, świadkowie): świadek Cygan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Potwierdzam, było to pod koniec CoD moda kiedy to Yato! wybierał życzenie a on go zabił. Chwilę wcześniej miała miejsce podobna sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Nie było mnie na serwerze, ale ten użytkownik już nie pierwszy raz tak robił. Więc nie wątpię że sytuacja się powtórzyła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Gracz zostaje zbanowany na 1 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi