Złota Owca 624 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Siema wam, mam pytanie do grafików dotyczące gifów. Otóż chodzi o to, że jak ściągnę gifa i go obrobię( dodanie napisu itd.) to po zapisaniu go jako gifa nie jest on gifem tylko jakimś fragmentem z gifa. Jak coś to robię w Photoshopie CC 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Musisz zapisać to "dla internetu" bodajże w tej wersji jest to "eksportuj do" i zapisanie dla internetu albo coś w ten deseń (chyba mogę się mylić bo nie mam w czym zobaczyć na razie #tel) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Tak jak napisała @Kasia!, klikasz w photoshopie "zapisz dla internetu" (masz to w tej samej zakładce co "zapisz jako") i zapisujesz jako gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi