Piwerko 39 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: 500x200 Render, Stock: piwo , kufel etc z piwem zwiazane Napis/y: Piwerko Admin Only DD2 Tematyka: Piwo Kolorystka: wedle uznania Inne: wedle pomysłu możliwa inna tematy , w sensie bar czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 26 Marca 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Piwerko sory ze zapomnialem napisu. Ale na obecną chwilę obecna nie zrobię wersji poprawione bo jestem w trasie i mogę neta nie mieć przez dłuższy czas więc nie wstawię. Edytowane 26 Marca 2017 przez Sequell** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 podoba mi sie Sequell** ale zeby nie bylo takie jasne i napisa taki jak napisalem Wercia. popraw napisa na bardziej widoczny , kolor inny wybierz to bd ok ;p ale zaczekam moze jeszcze ktos cos ciekawego zglosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi